SENSHI в ДВОРЕЦА на ВАРНА. Албена Ситнилска и Богдан Шумаров на ринга на бойното шоу SENSHI в зала Конгресна на Двореца на …. БИЛЕТИТЕ са с цена ….

SENSHI в Двореца на Варна.

Албена Ситнилска и Богдан Шумаров на ринга на бойното шоу SENSHI в зала Конгресна на Двореца на 22 февруари.

Известната шампионка по таекуондо ITF Албена Ситнилска ще направи дебют на ринга на професионалната верига SENSHI.

Това ще се случи на 22 февруари в зала „Конгресна“ на Двореца на културата и спорта във Варна, където ще е следващото пето издание на зрелищното бойно шоу.

Това ще е и вторият женски сблъсък, който ще наелектризира публиката на SENSHI.

Преди 16 години Ситнилска постига първата си голяма победа, като грабна европейската титла по таекуондо. Днес може да се похвали с над 30 европейски и световни медала в различните дисциплини на таекуондото, както и в кикбокса.Богдан Шумаров се завръща на ринга на бойното зрелище SENSHI 5. След като беше поразен от контузия и не успя да се включи в предишното издание на галата, на 22 февруари кикбоксьорът ще се бори за трета титла от бойната верига в кат. до 75 кг.

Шумаров е един от най-талантливите и млади бойци в България. Едва на 23 години, той вече е европейски шампион по кикбокс в стил К-1 за професионалисти на WAKO PRO и световен вицешампион. Бил е и световен и балкански шампион по кикбокс К-1 при юношите.

Девет зрелищни дуела с участието на най-големите имена в сферата на бойните изкуства ще види публиката на петото издание на SENSHI във Варна.

Сред българските участници,които организаторите са разкрили още до момента, са капитанът на националния ни отбор по кикбокс Атанас Божилов и рекордьорът по участия в галата Николай Йоргов.

Билетите за SENSHI 5 вече са в продажба и са с цени 10 и 20 лева на касата на Двореца.

 
Варненци
Публична група · 444 членове

Присъединяване към групата

Групата на варненци.
 

Related posts