3 медала за ЧЕРНО МОРЕ ЕЛИТ в държавния турнир от Черноморските игри. 14-годишната МАРИНА ХРИСТОВА е вицешампионка при 16-годишните

3 медала взе Черно море Елит в държавния турнир от Черноморските игри, който се проведе на кортовете на варненския клуб в Морската градина. В схемите на сингъл и двойки за 16-годишни се включиха общо


54 тенисисти при девойките и юношите от 14 клуба в страната. При девойките шампионка стана Никол Русева от Престиж, Велико Търново, която победи на финала 14-годишната варненка Марина Христова от Черно море Елит. На трето място останаха Ралица Александрова от НСА и Александра Самандова от Гоце Делчев.
При момчетата варненската звезда Пьотр Нестеров остана на трето място, след като загуби полуфинала от шампиона Денислав Проданов от Авеню Бургас, а той за титлата надигра съотборника си Веселин Киселков.
На двойки Нестеров и Барислав Геренски от Черно море Елит загубиха финала от Веселин Киселков и Драган Драганов от Авеню Бургас.
Треньор на тенисистите от Черно море Елит е

Кристиян Илиев, който от понеделник започва подгоговка по изготвена програма с Пьотр Нестеров за участието му в Оринджбол в средата на декември в Маями. На световното първенство за подрастващи ще се включат по 124 тенисистти от целия свят при девойките и юношите.

Related posts

Leave a Comment