28 август, 100-годишнината на СПАРТАК Варна! В юбилея в ОПЕРАТА ще участват артистите …. ШОУТО ще излъчат на живо 5 камери от ….

28 август, 100-годишнината на Спартак Варна. В юбилея в Операта ще участват артиститеХристо Гърбов и Тутурутка.
Десетки чуждестранни поздравления пристигат за 100-годишнината на „соколите“. Шоуто ще бъде предаване с 5 камери, вътре и вън. Една от най-големите звезди на българския театър Христо Гърбов ще бъде част от Юбилея на ФК Спартак Варна. Комедийният актьор е юноша на „соколите“ и ще бъде един от водещите на шоуто в Драматичния театър „Стоян Бъчваров“ на 28.8.2018 година. Звездното присъствие ще се допълни от шоумените от „Тутурутка“, които също са от най-запалените привърженици на „синьо-белия“ варненски клуб. Още един звезден актьор ще се включи в официалната церемония – Христо Колев (Бате Ицо) от легендарната школа „Златно Ключе“, който ще покаже запазената си марка – рисуване върху стъкло.
Сред официалните гости в „Операта“ се чакат

министърът на младежта и спорта Красен Кралев, областният управител Стоян Пасев, кметът на Варна Иван Портних, представители на БФС, общински съветници, известни лица от бизнеса, културата и спорта. Футболисти, треньори и деятели от историята на Спартак ще запълнят половината салон на Театъра. Специалната церемония е с продължителност 1 час и ще започне точно в 19,18 ч, като така символично ще отбележи годишнината на клуба.
Специални изненади и подаръци ще има и за всеки гост на церемонията, както и за феновете, които ще я наблюдават на огромен екран на площада пред сградата. След края на събитието ще има и едночасов концерт с песните на рапъра Денката и групите The Falcons и Il Pasaro, които ще изпълнят цели 5 песни, посветени на Спартак Варна и неговия Юбилей.
Символична декорация в „синьо-бяло“ ще бъде направена на 28 август 2018 г. и на Драматичния театър „Стоян Бъчваров“, от чиито балкони ще се развеят синьо-бели платове заради 100-годишнината на Спартак Варна.
Шествието за Юбилея, което ще тръгне отплощад „Севастопол“ в 18 ч и на него се очакват над 5000 души, ще развее 400 знамена на „соколите“ по централната част на града.

Related posts