16-годишният МАРТИН МИНЧЕВ от „ЧЕРНО МОРЕ“ мина медицински прегледи в „ТОРИНО“ и …

16-годишният Мартин Минчев от „Черно море“ мина медицински прегледи в италианския „Торино“. Варненецът от детско юношеската школа на Морето изкара петдневни проби в академията на “биковете”, където изигра една контрола.
До тестовете се стигна, след като


скаути са наблюдавали изявите на футболиста няколко месеца, като най-вече той е грабнал окото на специалистите с представянето си за националния отбор.
Преди да започне тренировъчния процес, Минчев е минал пълни медицински прегледи в Торино, разказа пред клубния сайт шефът на школата на Черно море Емануел Луканов, който придружи играча в Италия.
„Първите три дни Мартин тренира с местните таланти, родени 2000 г. В последния ден от пробите взе участие в контролата срещу тим от региона. Торино победи с 4:0, а Минчев вкара

хеттрик. И трите попадения бяха много красиви”, обясни Луканов, който поясни, че от клуба са им предоставили страхотни условия по време на престоя им в Италия.
След доброто представяне на младия талант от Торино са готови веднага да привлекат Минчев в редиците си и от следващия сезон той да стане част от отбора, родените през 2001 година на италианската школа. Дали ще се стигне до трансфер първо зависи от

желанието на самия футболист и едва тогава ръководствата на двата клуба ще проведат разговори.

Related posts

Leave a Comment