150 лв за СНУКЪР в ДВОРЕЦА за да гледате мача между световните легенди Рони О‘Съливан и Стивън Хендри на …

Двореца на Варна ще бъде домакин на един от двубоите между снукър легендите Рони О‘Съливан и Стивън Хендри, които
ще изиграят общо четири срещи в България като част от зрелището Efbet Eleven 30 Snooker Show.

Двамата майстори на щеката ще играят във Варна на 7-ми септември в „Конгресна“. Билетите вече са в продажба в сайта на Eventim и партньорската им мрежа в цялата страна, ОМВ и Технополис. Цените на пропуските са от 20 до 150 лева. Най-скъпите билети (ULTRA VIP-150лв) ще имат най-добро местоположение спрямо снукър масата. Притежателите на ULTRA VIP (150лв) и VIP (100лв) билетите ще получат картичка с автограф от двете легенди. Местата на най-скъпите две категории ще бъдат на специално пригодените трибуни до масата.

Варна за първи път приема снукър събитие от подобен ранг, което ще бъде историческо за града и неговите жители. Най-големите легенди в света на снукъра ще бъдат голяма атракция и за гостите на морската ни столица в края на летния сезон. Преди това зала „Конгресна“ ще приеме двубоите на българските национали от Световната лига по волейбол и Световната купа по спортна гимнастика.
Двете снукър легенди ще изиграят четири двубоя в България от Efbet Eleven 30 Snooker Show. Двубоите се отличават с това, че всеки играч има по 30 секунди на удар и се играе до победа в 6 фрейма. Турнето на Рони и Хендри започва в Пловдив (5 септември) и продължава в София (6 септември), Варна (7 септември) и Бургас (8 септември).

Related posts

Leave a Comment