ШОК. Шефът на баскетбола във Варна: Полиграф показа, играчи признаха – продавали са мачове. Четирима отказа полиграф, това са … ЧУЙТЕ:

Шок.

Шефът на баскетбола във Варна д-р Георги Ганчев каза на пресконференция:

Полиграф показа, играчи признаха – продавали са мачове.

Четирима отказа полиграф, това са двамата от Правец, Пламен Алексиев и треньорът.Това обяви клубният президент Георги Ганчев на пресконференция. Някои състезатели и треньорът Галин Стоянов отказали да минат на полиграф. Шефът на клуба твърди, че това е голяма обида за баскетболна Варна. Минаването на полиграф е станало преди около месец. Четирима души отказали да се явят-двамата от Правец, и Пламен Алексиев, както и наставникът Галин Стоянов Патрика. Един играч признава, че е участвал в уредени мачове. Двама от миналите на полиграф също признават, че са участвали в уговорки.
„Не съм прокурор и не мога да обвинявам никой. Нямаме такова право. Но явно нещата са такива и това е обидно. Не съм очаквал въобще, че подобно нещо може да се случи“, каза д-р Ганчев. 400 000 лв са необходими за един сезон само за мъжкия тим. За школата са необходими още 150 000 лв. На този етап парите не са осигурени. търси се спонсор. От клуба се надяват на помощ от страна на Община Варна=

Разговори за нови договори са водени с Боянов, Куртев, Стойков, Молдов, а също и с Веско Георгиев. На този етап няма крайно решение. Ще се търси нов треньор, като не е изключено това да е досегашният помощник Дани Клечков.

Чуйте всичко, което каза д-р Георги Ганчев:

 
Варненци
Публична група • 7824 членове


Присъединяване към групата
Групата на варненци. Не злоупотребявайте със споделяне на постове, които нямат връзка с живота във Варна. Рекламите се трият. Добре дошли на всички ва…
 Related posts