ШАМПИОН. 4 от 4 за ЦСКА и 2 точки пред ЛЕВСКИ и 5 пред СВИНЯТА. ЧЕРВЕНИТЕ обърнаха Славия в последните секунди. ОГРОМЕН СКАНДАЛ след гола между ТРЕНЬОРИТЕ СЪРБИ…. ВИДЕО … Резултатите и КЛАСИРАНЕТО: ….

Шампион.
4 от 4 за ЦСКА и 2 точки пред Левски и 5 пред Свинята. Червените обърнаха Славия в последните секунди с гол наМауридес. 8-ми гол за Мауридес в 7 изиграни мача във всички турнири. Центриране на Десподов и за двата гола, вторият на Мауридес обаче беше златен, защото остави ЦСКА шампион.
Янис Карабельов изравни в 66-тата мин. Това беше първи гол във вратата на ЦСКА за новия сезон. Накрая обаче червеният стадион изригна и се стигна до скандал между двата треньори сърби. Причината беше радостта на Ел Маестро по отношение треньора на Славия.
Видео

Загорчич:

Не искам да коментирам мача. Ще кажа много глурости. Този начин по който играе футбол, това не е ЦСКА. С тези дълги подавания и центрирания шампион не се става. Това, което много ме ядоса е отношение към Славия от пейката. Затова не мога да кажа нищо умно за мача. Ядоса ме начина по който се радваха. Не е достойно за футболен клуб като ЦСКА. ОК, биха ни, искат да станат шампиони, но с тази игра нямат шанс. Имената на сърбите завършват на ич!!! Не мога да говоря повече, айде….

Нестор Ел Маестро:
Понякога се получава така. Не беше най-добрият ни мач, но бяхме по-добрия отбор. Не толкова спокойствието. Славия игра много различно в сравнение с последния си мач. Можехме 2 пъти да вкараме за 2:0. Много съм доволен от Мауридес, страхотна форма. Гледах двата мача на Славия с Хайдук, но днес играха различно. Може би загубих малко емоционален контрол, но никога не съм доволен от 1:1. За Загорчич ли, че се е оплакал от емоцията ми, ако съм го наранил по някакъв начин му се извинявам. Той е по-голям от мен, затоваако съм го обидил му се извинявам. Играхме футбол само последните 20 мин и всяко статично положение за да се изпълни минаваха 45 сек, затова и аз трябва да съм недоволен от нещо като Загорчич, все пак сме от една и съща държава. Следващата седмица може би ще е най-тежката, защото играем 2 мача в които не сме фаворити. Първо срещу Копенхаген, после срещу Лудогорец в Разград.

Резултатите и КЛАСИРАНЕТО:
Етър“ (Вт) 1:1 „Черно море“
„Локомотив“ Пд 3:0 „Верея“
„Берое“ 2:1 „Ботев“ Пд
„Дунав“ 1:2 „Левски“
„Витоша“ (Бистрица) – 0:2 „Лудогорец“
ЦСКА 2:1 „Славия“
„Септември“ (София) 13.08.18 20:30 „Ботев“ Вр

Класирането1. ЦСКА-София 4 12
2. „Левски“ 4 10
3. „Берое“ 4 8
4. „Лудогорец“ 4 7
5. „Ботев“ Пд 4 6
6. „Локомотив“ Пд 4 6
7. „Витоша“ (Бистрица) 4 6
8. „Септември“ (София) 3 4
9. „Черно море“ 4 5
10. „Славия“ 4 4
11. „Етър“ (Вт) 4 4
12. „Дунав“ 4 3
13. „Верея“ 4 1
14. „Ботев“ Вр 3 0

Related posts