ЧЕРНО МОРЕ изигра 2 контроли в един ден! Коментарът на треньора ИЛИАН ИЛИЕВ за целия лагер в Турция: …..

Черно море изигра 2 контроли в един ден. Първопадна 2:3 от Дунареа, а след това победи Тосно с 1:0. Срещу румънците в 6-тата мин Мартин Костадинов подаде на Кузма за 1:0. В 32-та мин Хасани получи червен картон, но бе заменен от Зехиров. В 38-та мин Дунареа изравни, а в 43-тата мин стигна до втори гол. В 48-та мин стана 3:1 за румънците след грешка на Николай Минков в средата на терена. В 79-та мин Румен Касабов вкара втори гол за Морето.
Съставът на Черно море срещу Дунареа
Иван Дичевски, Емил Янчев, Румен Касабов, Лъчезар Йорданов, Радослав Василев, Марек Кузма, Хасани, Александър Маккуин, Диара, Мартин Костадинов, Николай Минков.

Срещу Тосно в 34-тата мин Мариян Огнянов изведе Мехди Фенуш очи в очи с вратаря на руския тим и реализира за 1:0.
В 63-тата минута Ертан Томбак получи втори жълт картон и напусна игра. На неговото място се появи Илиас Хасани.
Съставът на Черно море срещу Тосно – 0:1
Благой Макенджиев, Мирослав Енчев, Ертан Томбак, Кононго, Петър Витанов, Георги Илиев, Александър Цветков, Мариян Огнянов, Мехди Фенуш, Аристот Ндонгала, Мартин Минчев

Коментарът на Илиан Илиев за двете контролиТака бяхме предвидили, че днес да се изиграят две контроли от по 90 минути, в които да излязат два различни състава. Имаше добри моменти, имаше и не толкова добри. Видяхме желание в момчетата. Радва ме, че тези, които почнаха да играят, с изключение на Ертан, се натовариха по 90 минути, независимо от резултата. Първият мач днес беше по-различен. Ние си владеехме инициативата, но след изгонването на Хасани, нямахме човек и се наложи да влезе контузен, само да маркира. Там вече с човек по-малко дефакто играхме. С повечето от младите играхме. Неприятно е, че загубихме от Дунареа, но идеята беше да се играят пълни 90 минути, защото като дойде първенството не можем да правим по 10 смени на полувремето. Това, което замислихме, стана.
Има още повече от две седмици, не може да кажем нищо. Дай Боже тези, които са контузени, като Мартин Костадинов, Минков, Зехиров и Дани Кики, да се върнат до няколко дни. Защото така ще имаме повече опции, тъй като днес ги нямахме. Да, някои от тези, които играха, са в добро кондиционно състояние, не толкова игрово. И предвид натоварванията, които направиха, нормално да са им тежки краката. Този брак, който се получава когато държим топката, може би когато сме по-свежи няма да го има. Надявам се да е така, защото знаем качествата на футболристите. Получиха се нетипични технически грешки, които ни принудиха да правим излишни пробягвания при контраатаките на противника. По време на целия лагер не сме избирали отбори, за да трупаме самочувствие. Играхме със силни съперници.
Илиан Илиев коментира и дали футболистите, които са на проби, остават:

“Вижте, няма да е коректно ако го кажа първо на вас, а не на самите играчи. Със сигурност ще се съберем сега треньорите да помислим, тъй като имаме още два дни тук. Предвид на това, че от тримата играчи, които са тук, максимум един ще остане, със сигурност ще търсим още футболисти. От лагера съм доволен, тъй като това, което бяхме предвидили, го изпълнихме. С изключение на един ден, когато валя доста дъжд. Изключвам тези неприятни контузии, които се получиха точно заради обстоятелствата – бяхме принудени да направим тренировки във фитнеса, които не бяха предвидени. От обема на работа като цяло съм доволен, както и от функционалното състояние. Остава да продължим да работим вече играчите да са по-бързи, което ще търсим в следващите 20 дни”, коментира Илиан Илиев.

Related posts

Leave a Comment