ЦАНКО СТОИЧКОВ за брат си ХРИСТО СТОИЧКОВ по БТВ: Нито се чуваме, нито се виждаме. Да беше поканил поне МАЙКА ни на …. ВИДЕО: ….

Информацията за Цанко често е на ръба между градските легенди и реалните факти. Днес той живее в Пловдив, а още преди години прекратява футболната си кариера и започва да се занимава с различни бизнеси. Не се страхува да признае, че много пъти е падал, изправял се е и е продължавал напред. Има един брак, който завършва с развод. Най-ценното нещо в живота му е дъщеря му Адриана. В предаването Папараци Цанко Стоичков каза следното:„За хората и това, което чета по мой адрес – наркотици, алкохоли, комар.. не искам да им се обяснявам. Не желая да достигам до хората по никакъв начин, нито те до мен. Просто ще им позволя да продължават в същия дух. В Пловдив да си говорят каквото пожелаят, проблемът е техен, не е мой. Но когато някой тръгне да ме плюе и да говори – нека ме постави на детектор на лъжата и там ще си покаже. Чета постоянно в „Гугъл“: „Цанко Стоичков – черната овца на фамилията, наркотици… Няма какво да достигам до хората, тяхната уста не можем да я затворим. Това са хора без работа. Вместо да се чудят какво да говорят, да вземат да прочетат някоя книга. И аз мога да плюя по някой, но не го правя, не ми е в кръвта. Гледам собствения си живот. Гледам да го подредя, за да може стъпалата, които направя напред, детето ми да е подсигурено, това ме интересува“, каза Цанко Стоичков.

Водещата Венета Райкова го попи дали се чува и вижда с брат си и защо не е присъствал на представянето на книгата на Камата. „Какво като не се чуваме и виждаме, не искам да ме кани, но защо не покани майка“, учуден е Цанко.

„Много по-рано трябваше да се разведа. Четох какви ли не глупости. Била ме зарязала заради финансови проблеми… Най-хубавото нещо от цялата тази история е прекрасният ни вълк, който имаме – дъщеря ни. Адриана е на 14 години. Всеки ден сме заедно. Не спазвам никакви закони, както съдът е разпоредил. Живее при майка си, но нямаме проблеми с виждането. Не желая да говоря за бившата ми жена. Разделен съм, но съм щастлив“, обясни братът на Камата.

„Хората се дразнят заради фамилията ми, но е крайно време вече да я изключат. Фамилията е на баща ми. Последовател на фамилията, който я издигна – целият свят да знае Христо Стоичков, е индивидуалност“, каза Цанко Стоичков.

„Говорих с баща ми една седмица преди да почине, много надълго, много мъжката. Казах му:„Нито ти си ми баща, нито аз съм ти син, искам да говорим като приятели, да ми споделиш всичко“. Аз знам много неща. Чест им прави на майка и татко, 46 години и 6 месеца брак. Рак покоси баща ми, иначе щяха да са още заедно. Голяма любов, голямо уважение. Абсолютно всичко знам за майка ми и баща ми, гордея се с тях. Баща ми ме обучаваше по един много точен начин: „Цане, жената е най-святото нещо на света. Тя е богиня. Почитай жената. Когато отиваш при жена, отивай с букет. Ако нямаш пари в джоба, ще обиколиш цялата градина, ще откъснеш едно цвете, ще й го подариш. Тя е най-святото нещо. Без жената свят няма“. На това ме учеше татко“, разказа пловдивчанинът.
Видео:

Related posts