ФУТЗАЛЪТ на България се класира напред в световните квалификации с гол в последната минута, в Двореца на Варна. ВИДЕО на победното попадение …

Футзалът на България се класира напред в световните квалификации с гол в последната минута, в зала Конгресна на Двореца във Варна. Срещата бе втора за българите. След хикса с Черна гора 1:1 в първата среща тази вечер избраниците на треньора Емил Минчев измъкнаха 3:2 срещу Естония, в последната минута.
Гостите успяха да открият резултата в 6-ата мин с гол на Титенок. В 26-ата мин Владимир Бахъров успя да изравни, но в 31-ата гостите отново дръпнаха напред чрез Костин. Малко след това Иван Цветанов успя да изравни, а в предпоследната 39-а мин отново той донесе трите точки за нашите момчета. Този победен гол в мача може да видите във видеото по-долу. Любопитното е, чеЦветанов вече има три попадения за „лъвовете“ след вчерашния срещу Черна гора.
Лидер с 2 победи в групата е Холандия. В неделя за първото място в 19 ч в зала Конгресна на Двореца излизат България и Холандия. За да продължат напред на българите им трябва хикс, който им гарантира второто място. При загуба обаче могат да паднат на третото място, ако Черна гора разгроми Естония, чийто тим вече е с 2 загуби.
И тази втора среща на Българите бе наблюдавана от министърът на спорта Красен Кралев. По-рано през деня на пресконференция в общината Кралев обяви, че Двореца печели олимпийската квалификация по волейбол, която е от 9 до 11 август. За да вземем квота за олимпиадата трябвада бием Бразилия и останалите два отбора в групата.

Видео от победата България – Естония 3:2 с победното попадение:

Related posts