ФИБА разреши на Черно море Тича да играе с новите си баскетболисти и титуляри, в събота във Варна гостува… Днес в контрола ….

БК „Черно море Тича“ ще излезе в пълен състав срещу„Академик Бултекс“ в събота в двубой от 6-ия кръг на НБЛ. Това ще се се случи за пръв път този сезон, след като от ФИБА временно бяха спрели картотекирането на нови играчи в клуба. Треньорът Дарин Великов беше принуден в срещите до момента да разчита само на капитана Веселин Георгиев, Венелин Христов, Кристиян Кръстев и на куп юноши между 16 и 18 – годишна възраст.
В събота „Черно море Тича“ ще бъде в пълен боен състав, след като късно снощи казусът със забраната за картотекирането на новите състезатели бе разрешен.
В контрола днес варненцизагубиха от „Берое“ в Стара Загора. В нея Великов използва всички играчи, на които не можеше да разчита от началото на сезона. Всички те ще бъдат картотекирани тази седмица.
„Черно море Тича“ инкасира 4 загуби от 4 мача до момента, а в миналия кръг почиваше. В събота варненци ще приемат „Академик Бултекс“ в мач от 6-ия кръг. Двубоят е в 18 часа в зала „Христо Борисов“ във Варна.

Related posts

Leave a Comment