ФЕН на ЦСКА за мача във Варна: На почивката извън стадиона някакви УБИЙЦИ хвърлиха две огромни БОМБИ върху сектора на гостуващия отбор, където бяхме седнали и ние. Едната от двете ЗЛОВЕЩИ БОМБИ падна на няколо метра от децата ми. 20 мин големия ми син не можеше да комуникира и изпадна в ШОК !!!

Фен на ЦСКА за мача във Варна:

На почивката извън стадиона някакви УБИЙЦИ хвърлиха две огромни БОМБИ върху сектора на гостуващия отбор, където бяхме седнали и ние.

Едната от двете ЗЛОВЕЩИ БОМБИ падна на няколо метра от децата ми. 20 мин големия ми син не можеше да комуникира и изпадна в ШОК !!!Фен съм на ЦСКА от 04.09.1976 г, когато баща ми ме заведе за първи път на мач между ЖСК Спартак Вн – ЦСКА 2:4 пред 25 000 зрители на ст. „Юрий Гагарин“.

От тази дата и до края на живота си ще съм ФЕН на ЦСКА. През 2007 г се роди големия ми син, а през 2009 г малкия. И при двамата, още от първия ден след изписването им от родилното в къщи бяха за вити с шалче на любимия ни отбор. Досега сме изгледали над 50 маа на живо на любимия ни отбор. Независимо от развоя на двубоя /дали побеждаваме или губим, играем слабо или силно/ никога не сме напускали стадиона преди края на последния съдийски сигнал…… до днес.

Днес напуснахме двубоя на ст. „Тича“ някъде към 60-та мин……………
На почивката на двубоя извън стадиоа някакви УБИЙЦИ хвърлиха две огронби БОМБИ върху сектора на гостуващия отбормкъдето бяхме седнали и ние. Едната от двете ЗЛОВЕЩИ БОМБИ падна на няколо метра от децата ми……. и никаква реакция от органите на реда. И това се случва за трети пореден път при гостуване на ЦСКА на ст.“Тича“. Никакви мерки не бяха взети и този път от охраната на домакините,след последните два инцидента от предходните ни гостувания. В рамките на 20 мин големия ми син не можеше да комуникира и изпадна в ШОК !!!

Дано тези УБИЙЦИ бъдат час разпознати по-скоро от камерите от органите на РДВР и да си понесат последствията. В сектора, където бяхме седнали имаше най-малко над 50 деца на възраст от 3 годишни, имаше и много майки, дошли с децата си да се порадват на този футболен празник.

Винаги съм вярвал на полицията, която си върши работата и от цялатаси душа и сърце се надявам тези УБИЙЦИ да бъдат заловени.

P.S. Отиваш на спортно мероприятие, където е пълно с жеми, деца от най-малка възрсти и заради някакви УРОДИ може да се случи най-неприятното.


Related posts