ФЕНОВЕ „ДЕМОНИ“ в „Черно море“ пуснаха ДЕКЛАРАЦИЯ за ГОНЗО: ….

Фенове „Демони“ в „Черно море“ пуснаха декларация за Гонзо1 Четете:


От фенската фракция на футболния Черно море – Демоните, излязоха с декларация, с която обявиха, че твърдо стоят зад треньора Георги Иванов и го подкрепят, че налага в представителния тим юноши на клуба.

Поместваме позицията на „Демоните”, подписана от председателя им Христофор Христов, без редакторска намеса:

1.Относно фракция „Демоните“
В нашата фракция има фенове с различни професии и титли, при нас са по-улегналите на възраст около и над 40 години, като имаме и доста атрактивни фенки. През изминалия сезон въпреки „домакинството“ на моряците в Каварна, нашите фенове не пропуснаха мачовете там, както и следвахме отбора почти винаги при неговите гостувания извън Варна, откъдето имаме незабравими фенски спомени. Най-позитивни бяха в първия мач от шампионата с Пирин в Благоевград, спечелен с 3:1, гостуването на Ботев в Пловдив, взета с 3:2, след като до почивката водихме с 3:0, както и есенното равенство 1:1 срещу Лудогорец в Разград.

2. Относно псевдо феновете и истинските привърженици на отбора.
Тези дни ми се обади приятел и ми каза


как един “голям фен” със заведение край морето, давал мнение за изминалия сезон и критикувал решенията на треньора, относно това кой да играе и кой да подписва договори. Този същия “фен” от 15 месеца не е стъпвал на мач на морето и забрави че за първи път дойде, когато неговия баща беше назначен (и след пълно бездействие освободен) в борда на дружеството, изграждащо стадион „Варна“. Същият “болен мозък“ беше заблудил феновете, като показа личната си карта с месторождение село Черно Море – Бургаско, и си беше въобразил, че е роден в морето от морска русалка . Истинските фенове сме на стадиона, независимо от времето и резултатите през сезона, за да подкрепяме отбора, без значение кой е треньор и кой е собственик . От 45 години съм по стадионите и помня както много паметни мачове, така и големи резили, както в „А”, така и в „Б” група. Но никога не съм си и помислял да се опитвам да саботирам отбора или да давам мнение за работата на треньор и ръководство .

3. Относно младите надежди на „моряците”

Винаги сме искали повече наши юноши да играят в мъжкия отбор ,въпреки че през последните години в България и в частност „Черно море“, масово се докарваха чужди наемници, като мнозина от тях минаха и бързо, бързо си заминаха от отбора. Вече доживяхме да видим, че бавно и все по- уверено юношите на „морето“ се включват, и то много успешно в мъжкия отбор. Надяваме се това да продължи като тенденция в отбора , като си даваме сметка, че това е дълъг процес . Знаем, че не винаги всички юноши ще са достатъчно подготвени за предстоящите срещи, но ако искаме да се радваме на наши собствени кадри от добрата ни школа, това е бъдещето на „Черно море“ .

4.


Бъдещето на отбора
Ние от фракция „Демоните“, пожелаваме успех на отбора и на треньорското ръководство, като се надяваме и вярваме че до 2-3 години ще играем отново мачове в Лига Европа, а защо не и в Шампионската лига на новопостроения стадион „Варна“ . Твърдо сме зад Гонзо. Подкрепяме го, че налага наши юноши!”

Христофор Христов, председател на фракция “Демоните“ и член на УС на Национален фен клуб “Черно море Варна“

Related posts

Leave a Comment