Феновете на ЦСКА, Спартак Варна и останалите нормални клубове, „обесете“ този измамник Боби Кючека пред НДК преди да влезе. БЕРБАТОВ: Ние сме моралните победители. Призовавам клубовете да гласуват по съвест, въпреки СОФРИТЕ снощи! КОМЕНТАР: Нямат съвест.

Феновете на ЦСКА, Спартак Варна и останалите нормални клубове, „обесете“ този измамник Боби Кючека пред НДК преди да влезе.

Само с плакати: Михайлов, ела при нас, няма да стане.

Защото право на глас имат 508 клуба и гласът на ЦСКА е равен с този на Горно надолнище.

508 клуба от които 450 са селски.

И тези селяни са били обилно нахранени на нощни софри от другите измамници Плешивият и Дебелака мутра.

На входа на конгреса пред НДК Бербатов каза:Ние сме моралните победители. Призовавам клубовете да гласуват по съвест, въпреки софрите снощи!

Коментар на Варна спорт: Нямат съвест.

Цялото изявление на Бербатов:

„Каквото и да се случи, ние вече сме победители. Каквото и да се случи, ще вървим с високо вдигнати глави. Все още не се знае кога ще влезем, ще ни пуснат ли, чакаме. Станахме свидетели на важни неща. Апелираме медиите да са вътре. Ние сме моралните победители. Нищо не може да го отрече това. Изборът е на делегатите, да гласуват по съвест.
Запознат съм със софрите от снощи. Самите делегати трябва да се хранят. Всеки има различен начин. Не мога да ги виня, от различни поколения сме. Представители на УЕФА и ФИФА ще са в залата“, заяви Бербатов.

Варненци
Публична група • 9143 членове

Присъединяване към групата
Групата на варненци. Не злоупотребявайте със споделяне на постове, които нямат връзка с живота във Варна. Рекламите се трият. Добре дошли на всички ва…Related posts