ФАЛИТ. МЕДИИТЕ на ТИМ ФАЛИРАХА. Телевизия и вестник Черно море са вече в историята. ВАРНА вече е без нито един вестник. ИЗСТИСКАНИ като ЛИМОНИ и в КОША. Всички се събраха и коментираха под поста на Иван Барбов във Фейсбук…

Фалит.

Медиите на ТИМ фалираха.

Телевизия и вестник Черно море са вече в историята.

Варна вече е без нито един вестник.
Последователно от варненци си отидоха Черноморие, после Народно дело, сега и Черно море.

Всичко вече е във Фейсбук. Никой не иска да си купува вестници.

Политиката на ТИМ е журналистите изстискани като лимони и в коша. Медиите им отдавна са на червено, но обслужваха властта на града, а властта им се отблагодаряваше с парите на варненци през бюджета на Варна, както прави с още няколко медии слуги. Хранилка срещу слугинаж журналистика.Всички те се събраха и коментираха под поста на спортния журналист Иван Барбов във Фейсбук:

ЗА МЕН БЕШЕ ЧЕСТ, ТВ „ЧЕРНО МОРЕ“

Не стигат думите да опиша своите емоции в момента! Смесени емоции! Такива, които преливат! Искам да кажа едно огромно БЛАГОДАРЯ! На всички мои колеги и приятели, с които бяхме част от магията, наречена Телевизия „Черно море“! Телевизията на нашия град! Телевизията, която промени живота ми! Беше лятото на 2009 година, когато пристъпих плахо прага на входа, уплашен от новото, непознатото, което ме очакваше вътре! А вътре… Още с влизането усещаш онази топлина, която може да се усети единствено от домашния уют. Защото там, в онази странна къща на пазарчето в квартал „Чайка“ живееше едно голямо семейство! Семейство с радостните и трудните моменти! Семейство, което с гордост мога да нарека и свое! Както всяко начало, и моето беше трудно! Влизах в един непознат за мен свят! Мечтата да бъда успешен спортен журналист обаче надделяваше, сложена на везната с уплахата! И така започна всичко!
Нашата работа е екипна! Екипността е като двигателят, без който добре смазаната машина няма как да работи! Именно заради това с ръка на сърцето мога да кажа, че дължа всичко на моите прекрасни колеги! И въпреки всички трудности, защото както във всяко семейство има и такива – аз не съжалявам нито за миг за това, което изживях! Искам да благодаря на толкова много хора!
– На нашия директор г-жа Нася Атанасова, която беше един от първите хора, който ми подаде ръка. Няма да забравя упражненията с четене с коркова тапа, които ми възложи да правя и с които трябваше да си оправя четенето. 😀 Беше до мен и при първото ми излизане в ефир като водещ, когато си бях глътнал граматиката от притеснение …. За още толкова много неща искам да й благодаря, но най-вече за гласуваното доверие, което надявам се да съм успял да оправдая!
– На Краси Николов – човекът, който също ми помогна да се развия и ще съм му благодарен цял живот! Когато бях „пеленаче“ в спортната журналистика, той беше човекът който ми помогна да „проходя“ и да направя първите си успешни крачки! Той ме научи на тънкостите в спортната журналистика! Благодаря ти, Краси!
– Благодаря на г-н Неделчо Михайлов, който по това време беше директор! Готин пич, обичащ спорта! Човек, който познавах само от екрана и който също беше един от първите, подали ми ръка! Благодаря ти!
– Благодаря на Joro Atanasov! Човек-душа, на който се възхищавам! Прекрасен професионалист, колега и приятел! Толкова усмихнат, слънчев и позитивен човек! Неговите безценни съвети ми помагат и до ден-днешен в работата ми!
– Огромни благодарности на моя редактор в сутрешния блок – Don Kapon Слав Велев! Човекът, който ми помогна да навляза бързо в новото ми амплоа като водещ на сутрешния блок. Човекът, с който съвместната ни работа беше толкова приятна и лека. Човек, който впечатлява със своите знания и умения, от който можеш да се учиш. И вярвам, че успяхме да направим нещо хубаво и качествено! Но освен мой редактор, с гордост мога да го нарека и свой приятел! Благодаря ти, Слав!
– Благодаря изключително много на колегите от новините! Толкова много уникални професионалисти минаха през нюзрума през тези години! Учих се от всеки един от вас, Genoveva Donkova Татяна Кисьова (Tatiana Kisyova) Нина Рускова-Желева Елица Виденова, Radoslava Hristova Луиза Тахмисян! (Това са по-опитните, дано не пропускам някого) Благодаря на Aleksandar Plamenov Yordanov, Emil Damyanov Elena Kirova Magdalena Todorova, с която бяхме заедно водещи на сутрешния блок и беше страхотно, забавлявахме се толкова много. Ние бяхме събудителите на Варна! Но най-добрия тандем за мен беше Велин Пенев и Дамяна! Учех се и от вас! Вие бяхте свежата глътка утринно кафе! Благодаря на Mirella-Alexandra Zaharieva и на абсолютно всички колеги-новинари и редкатори, страхотни професионалисти, уникални и забавни хора и мои приятели! Обичам ви!
– Обичам и всички момчета от техническия отдел, начело с Тишо, Alexander Kinov Ивайло Чебаев Boris Darakchiev Емил Борисов Nayden Nedelchev Горския Човек (Zhivko Naydenov) Martin Mladenov и всички, без които няма как това което правят журналистите да бъде видяно от зрителите! Тук влизат и ефирните оператори, които винаги са били страхотни пичове Иван Алексиев Станислав Станев Mateev Anastas Anton Antonov Анатолий Добрев
– Благодаря на операторите! „Очите“ на телевизията! Хората, с които сме имали толкова много преживявания! И в студиото и на терен! Толкова много приятели! Обичам ви, Stoycho Stoychev Jivko Petrov Rangel Balabanski Дака Колев Веселин Чавдаров, Лазар Еленков Десито, Цецо и от по-старите Жоро Христов и Александър Ал
– Благодаря на

 
Варненци
Публична група · 2629 членове

Присъединяване към групата

Групата на варненци. Не злоупотребявайте със споделяне на постове, които нямат връзка с живота във Варна. Рекламите се трият. Добре дошли на всички ва…
 

екипа на вестник и агенция „Черно море“! Най-вече на Марица Гърдева – на първо място прекрасен човек и приятел, с добро сърце, винаги готова да се притече на помощ! С огромни благодарности за съветите и насоките в спортната журналистика, които получих от доказани профгесионалисти като Борис Проданов Юлиян Атанасов
– Благодаря на Iliyan Koychev, с който правехме страхотна рубрика и всеки петък слагахме на прицел най-интересните спортни събития!
И не на последно място на Кирил Аспарухов – онзи нестихващ извор на енергия и вдъхновение! И макар, че ни ядосваше понякога в работата, той е пример за всички!
Благодаря ви, колеги и притяли! За мен беше чест и удоволствие да работя с всеки един от вас! И още по-голяма чест и награда за мен е, че по-голяма част от вас мога да нарека свои приятели!
Благодаря на нашите зрители за любовта и доверието! <3
Благодаря на Бог, че имах шансът да бъда част от това голямо семейство! Семейството на ТВ „Черно море“
Вярвам, че с голяма част от вас пътищата ни отново ще се пресекат!
Всеки край е едно ново начало!

ОБИЧАМ ВИ! <3
Снимка на Ivan Barbov.
181Kristiyan Iliev, Alexander Dechev и 179 други
38 коментара
1 споделяне
Харесване
Коментар
Споделяне
Коментари
Alexander Kinov
Alexander Kinov Ванка, ревнах 🙂 А вчера като снимахме финала на блока и днес като го гледах по телевизията, май и на тебе ти се ревеше като закриваше. Никой и нищо не може да ни отнеме тези емоции.
8
Скриване или докладване на това
Харесване
· Отговор · 16 ч. · Редактирано
Ivan BarbovНа линия в момента
Ivan Barbov Така е, Саше! Ревеше ми се като закривах, тази сутрин също, като прочетох твоето послание също ми застана буца в гърлото, и сега също! И наистина, това са емоции, които никой и нищо не може да ни отнеме!
1
Скриване или докладване на това
Харесване
· Отговор · 15 ч.
Валентин Великов
Напишете отговор…

Plamen Yankov
Plamen Yankov A az kyde sym? 😄
2
Скриване или докладване на това
Харесване
· Отговор · 16 ч.
Konstantin Paskalev
Konstantin Paskalev Plamen Yankov ти звуча във всеки втори рекламен клип, излъчван по телевизията до днес, а не работиш тук от доста време…
1
Скриване или докладване на това
Харесване
· Отговор · 16 ч. · Редактирано
Plamen Yankov
Plamen Yankov Maitap be… 😊 i televizora li go otnema?
Скриване или докладване на това
Харесване
· Отговор · 16 ч.
Валентин Великов
Напишете отговор…

Simeon Hristov
Simeon Hristov Много силни думи, Ванка! Знам, че на където на където и да поемеш, ще си отдаден както винаги! RESPECT! 👏
5
Скриване или докладване на това
Харесване
· Отговор · 16 ч.
Жанета Илиева
Жанета Илиева И защо трябва да прекратите едно от най-хубавите неща във Варна?!
2
Скриване или докладване на това
Харесване
· Отговор · 16 ч.
Dobrinka Toteva Goranova
Dobrinka Toteva Goranova Топли хора! ❤️
2
Скриване или докладване на това
Харесване
· Отговор · 16 ч.
Veselin Valev
Veselin Valev Телевизия Черно море е единствената, която гледам. Утре изхвърлям телевизора. Не ми е нужен.
1
Скриване или докладване на това
Харесване
· Отговор · 16 ч. · Редактирано
Dimi Drumeva
Dimi Drumeva И аз се разплаках…
3
Скриване или докладване на това
Харесване
· Отговор · 16 ч.
Александър Ал
Александър Ал Поглеждаш назад. Дал си двайсетина години от енергията на живота си. Бил си целенасочен и добронамерен,… и в края на това нещо… идва усещането за… ИГРА.. Да.. КОЛЕГИ… Играйкахте си на телевизия.. и толкова.. Нищо целенасочено в личен план..Излизате от играта със също толкова скъсани слипове, колкото са били и като сте влизали. .Както и аз… 10 години по-рано.. И утре политикът, който нервно е чакал да влезе за интерю в студиото… няма да те поздрави в МОЛ-а… щото много си се променил… Нито един от Вас не е нито в борд на директори, нито в масонски схеми.. Ако греша, значи не сте си губили времето само с играта ТЕЛЕВИЗИЯ. На добър път!
7
Скриване или докладване на това
Харесване
· Отговор · 15 ч.
Konstantin Paskalev
Konstantin Paskalev Александър Ал да играеш на нещо, което обичаш и ти харесва е желанието на всеки жив човек. Много хора минаха от тук, поиграха си и си намериха друг път в живота. Ние останахме до края. Сега ще търсим път и за себе си.
Скриване или докладване на това
Харесване
· Отговор · 14 ч. · Редактирано
Велин Пенев
Велин Пенев Не съжалявай, Саше! И не завиждай – нашата награда ще я получим, а политикът и масонът – едва ли 🙂
2
Скриване или докладване на това
Харесване
· Отговор · 14 ч.
Elena Kirova
Elena Kirova По-лошото е, че доста хора ги ПРОИГРАХА в тази медия. Изстискаха ги и ги изхвърлиха. Създадоха прекрасен екип, чийто стълбове през годините загубиха. Поставиха рекорд за симпатична, но ужасно агонизираща медия. Затова всички са със смесени чувства, каквото и да се говори и пише.
1
Скриване или докладване на това
Харесване
· Отговор · 14 ч.
Ивайло Чебаев
Ивайло Чебаев Винаги има някой по-най, по-велик и по-голям, който явно или не явно може да те проиграе и използва или квото и да е там. Всеки си има собствената история. Аз мисля, че всеки е взел до някаква степен неща от тази медия и е научил доста. Това според мен е важното.
2
Скриване или докладване на това
Харесване
· Отговор · 13 ч. · Редактирано
Elena Kirova
Elena Kirova Това не е отречено от никого.
1
Скриване или докладване на това
Харесване
· Отговор · 13 ч.
Валентин Великов
Напишете отговор…

Юлиян Атанасов
Юлиян Атанасов Ванко, радвам се, че те познавам и мога да те нарека мой колега и приятел! Вярвам, че ще съхраним доброто си приятелство и уважение, защото ти си просто голям Човек. Човек с голямо сърце и душа! Бъди здрав! Ти и твоята прекрасна половинка, с която се обичате до края на света! Прегръщам те, приятелю, и искрено се надявам да се видим наживо!
5
Скриване или докладване на това
Харесване
· Отговор · 15 ч.
Ivan BarbovНа линия в момента
Ivan Barbov Благодаря ти, Юли! Ще се видим, непременно!
1
Скриване или докладване на това
Харесване
· Отговор · 15 ч.
Eli Marinova
Eli Marinova Горе главата, слънчево момче! Усмихни се и не тъжи! Имал си всичко това, извървял си пътя, научил си се. Утре пак ще грее слънце! <3
4
Скриване или докладване на това
Харесване
· Отговор · 15 ч.
Валентин Великов
Напишете отговор…

Christian DimitrovНа линия в момента
Christian Dimitrov Достойно!
Успех във всяко начинание!
3
Скриване или докладване на това
Харесване
· Отговор · 15 ч.
Ива МановаНа линия в момента
Ива Манова Успех от сърце! Всеки край е по-хубаво начало!
3
Скриване или докладване на това
Харесване
· Отговор · 15 ч.
Ники Суков-Боло
Ники Суков-Боло Ванка, това, което имаш с тези прекрасни колеги, никой не може да ви отнеме. И не е заради Ютюб или мрежата, а заради енергията, която винаги ще ви свързва. Както си пожелаваме на море: попътен вятър и 6 фута под кила! Успех момичета и момчета! 🤗🙏🤗
2
Скриване или докладване на това
Харесване
· Отговор · 15 ч.
Neriman Serbest
Neriman Serbest Няма да задавам въпроси, но ме боли от факта че вече няма да си имаме не само вестника, но и ТВ ЧЕРНО МОРЕ! Ванко, ти си един прекрасен човек, и водещ. Пожелавам на теб, и на целия този прекрасен екип попътен вятър. Още много и много професионални успе…Вижте още
3
Скриване или докладване на това
Харесване
· Отговор · 15 ч.
Галин Димов
Галин Димов Успех желая и да не ни забравиш 😉 в която и телевизия да отидеш.
2
Скриване или докладване на това
Харесване
· Отговор · 15 ч.
Ivan BarbovНа линия в момента
Ivan Barbov В никакъв случай няма да ви забравя! Най-хубавото тепърва предстои! 🍀
Скриване или докладване на това
Харесване
· Отговор · 11 ч.
Валентин Великов
Напишете отговор…

Don Kapon
Don Kapon Барби, аз благодаря, че имах възможността да работя с толкова всеотдаен и безкористно добър човек! За мен бе чест!
5
Скриване или докладване на това
Харесване
· Отговор · 15 ч.
Ivan BarbovНа линия в момента
Ivan Barbov За мен също, Слави! Благодаря ти за всичко!
Скриване или докладване на това
Харесване
· Отговор · 11 ч.
Валентин Великов
Напишете отговор…

Mariya Vicheva
Mariya Vicheva Пожелавам на всички ви от сърце, най-хубавото да предстои тепърва !
4
Скриване или докладване на това
Харесване
· Отговор · 15 ч. · Редактирано
Rumiana Vulcheva
Rumiana Vulcheva Успех в новите начинания! И с огромна благодарност за доброто сътрудничество!🍀🍀🍀
2
Скриване или докладване на това
Харесване
· Отговор · 15 ч.
Велин Пенев
Велин Пенев Благодаря за милите думи, Ванка! И много силно последно предаване! Успех!
2
Скриване или докладване на това
Харесване
· Отговор · 14 ч.
Ivan BarbovНа линия в момента
Ivan Barbov Благодаря ти! 🍀 Наистина стана много емоционално последното предаване!
2
Скриване или докладване на това
Харесване
· Отговор · 11 ч.
Велин Пенев
Велин Пенев Запазил съм един blooper от ония времена – ставаха и такива изцепки – живо предаване, случва се 🙂 Тишо сигурно пази и други!
Скриване или докладване на това

Пускане
-0:36

Допълнителни визуални настройки

На цял екран
Включване на звука
7
Харесване
· Отговор · 10 ч. · Редактирано
Лазар Еленков
Лазар Еленков Велин Пенев 😀 И аз го пазя! 😀


Nataliq Dimitrova-Lazarova
Nataliq Dimitrova-Lazarova Успех в новите начинания! 🍀💙🍀
3
Скриване или докладване на това
Харесване
· Отговор · 13 ч.
Martin Kirilov
Martin Kirilov Още като решиха да местят студиото нещо в мен се пречупи,знаех че нищо вече няма да е същото,ако трябва да бъда съвсем откровен,нямах желание да ходя на работа,за това и напуснах след скромните 15 години в МСАТ.На добър път на всички колеги!
2
Скриване или докладване на това
Харесване
· Отговор · 13 ч.
Blagovesta Filipova
Blagovesta Filipova Една затворена врата отваря много други! Успех по пътя, които ще поеме всеки един от вас!
2
Скриване или докладване на това
Харесване
· Отговор · 13 ч.
Иванка Стоянова
Иванка Стоянова Успех, на всички ! Благодаря Ви, че ви имаше! Ще ни липсвате!
1
Скриване или докладване на това
Харесване
· Отговор · 6 ч.
Даниела Георгиева
Даниела Георгиева Направите ново общо място със съмишленици, където ще промените онова, което ви е дразнило преди!

Related posts