ТОТАЛЕН СРИВ на БАСКЕТБОЛА на ВАРНА. Черно море Тича загуби с разлика от 51 точки и във втори мач не може да вкара повече от 50 точки. 12-та поредна загуба за варненци!

Тотален срив на баскетбола на Варна.Черно море Тича загуби с разлика от 51 точки и във втори мач не може да вкара повече от 50 точки.

Рилски спортист нанесе 12-а поредна загуба на Черно море Тича – 96:45, като нямаше никакви проблеми на свой терен.

Черно море Тича е на последното 9-то място в класирането.

В групата от 10 човека на варненци се завърна Пламен Алексиев, но отсъстващите играчи от основния състав все още бяха твърде много.

Интрига почти не остана още след първите шест минути от мача, в които Рилски вкара 25 точки, а разликата мина 20 преди края на първия период.

Самоковци продължиха безмилостното вкарване и за 13 минути нанизаха 40 и разликата стана 30 точки.

Така още в края на първото полувреме Людмил Хаджисотиров даде шанс за изява на юношите и в своя състав Георги Адирков и Борислав Николов.

До почивката Рилецо вече водеше с 56:21, с фантастични проценти и почти три пъти повече борби. Разликата в точките под коша бе огромна – 30:6 за домакините.

Оборотите видимо паднаха през второто полувреме и Черно море дори спечели последната четвърт на двубоя, но въпреки това не успя да стори особено срещу резервите на съперника.

Алекс Симеонов се отчете със 17 точки и 8 борби за победата, по 14 реализираха Мирослав Васов и Николай Георгиев.

Единствен с двуцифрен актив за варненци завърши Александър Милов с 14 точки.

 
Варненци
Публична група • 7214 членове

Присъединяване към групата

Групата на варненци. Не злоупотребявайте със споделяне на постове, които нямат връзка с живота във Варна. Рекламите се трият. Добре дошли на всички ва…
 Related posts