Топ 5 на най-често предлаганите бонуси за спортни залози

Във все по-увеличаващата се конкуренция на букмейкърския пазар, едно от основните „оръжия“ в битката между брандовете са бонусите. Те са изключително разнообразни и целят да привлекат все повече клиенти. Биват най-различни – от ежедневни финансови стимули, до суми, равни на депозита Ви, безплатни залози за определени двубои и какви ли още не. Най-често се предлагат по усмотрение на букмейкърската компания, като водещи за определянето им са ритъма и начина Ви на игра.

Едно от основните неща, с които въпросните букмейкъри привличат нови клиенти, е бонусът при първоначален депозит. Различните сайтове предлагат различни първоначални стимули. В най-общия случай те са обвързани процентно с първата сума, която всеки нов абонат ще депозира. Всеки букмейкър предлага различни оферти, които може да променя постоянно. Напоследък често процентите са 100, а понякога дори стигат до 200, но върху уточнена максимална сума. Така, ако даденият бранд предлага оферта „100 процента върху първия Ви депозит до 100 лева“, то слагайки 10 лева, ще Ви се дадат 10 лева, ако сложите 100 лева, ще получите 100 лева бонус, а ако сложите 200 лева първоначално, ще получите 100 лева бонус.

Макар и рядко, но все пак има и бонуси без депозит. Те се дават през определен период и на конкретни играчи. Въпросните подаръци със сигурност ще помогнат на букмейкъра в битката да стане по-предпочитан сред клиентите. Най-често оферти без депозиране се дават на редовните акаунти, които по принцип депозират по-често. Най-общо казано това представлява добавяне на средства към акаунта Ви под формата на безплатен залог, като от вас не се изисква да депозирате нищо. Този тип промоция е характерна за редица сайтове за спортни залози.

Букмейкъри с по-ниски начални оферти за новорегистрирани обаче компенсират с по-чести ежедневни бонуси впоследствие, за да могат техните абонати да са по-доволни. Това е така, тъй като ако клиентът се регистрира, после иска добри предложения, за да депозира нови средства. Важно уточнение тук е, че въпросните бонуси за вече регистрирани клиенти се дават по усмотрение на бетинг компанията, но се ръководят най-вече от Вашия ритъм и начин на игра. Често тези средства са с цел само да Ви помогнат да направите Вашия залог, тоест – сайтът после си прибира сумата, а за Вас остава само горницата от залога, ако той е печеливш.

Друг популярен стимул от букмейкърите е бонус за събитие на живо. В този случай сумата, която ще получите, може да се заложи когато събитието, което сте си избрали, вече е започнало. Тук също доста често за Вас остава само горницата, ако двубоят излезе, а размерът на бонуса си го прибира сайта. Често можете да видите и бонус оферти с код, който да отключи стойността на сумата. Този тип предложения се наблюдават най-вече при бонуси при депозит, като до полето за сумата, която желаете да депозирате, има още едно поле, в което е необходимо да въведете предварително упоменат код.

Трябва да се знае, че всеки бонус има необходими условия за игра, с които е добре всеки да се запознае, за да не остане разочарован. Те са напълно постижими, а сред тях може да са брой превъртания на подарената сума, залози на минимални коефициенти и т.н.

Related posts