ТЕЖКАР. ГРИГОР смазан от афроамериканеца ТИАФО и изпусна 1/4-финал срещу НАДАЛ. 21-годищният чернокож изнерви българина и щаба му с тежкарското си поведение, но пък взриви душите на 500 млн афроамериканци. ВИДЕО: Следващият турнир е в София, но Григор е тежкар и няма да отиде, а №1 в света – ДЖОКОВИЧ ще е там

Тежкар.
Григор подцени и бе смазан от афроамериканеца Тиафо с 3:1 и така изпусна 1/4-финал срещу Надал на турнира от Големия шлем Австралия опън.
21-годищният чернокож изнерви българина и щаба му с тежкарското си поведение, но пък взриви душите на 500 млн афроамериканци.Видео:

Следващият турнир е в София, но Григор е тежкар и няма да отиде, а №1 в света – Джокович ще е там.
Какво каза тежкарят Григор след фиаското си срещу тежкарят Тиафо:
Странен резултат. Нямам думи в момента. Заслугата е негова, игра добре. Игра на ръба на риска в много от геймовете. Днес просто не успях да играе добре в определени моменти. След няколко дни ще съм наясно къде изпуснах този мач“.
Тиафо бе 39-ти в света и се класира за първия си четвъртфинал в Австралия. Григор от 21-во място ще падне още по-надолу. Следващият му турнир е в Ротердам, а отказът да играе в София си има финансово обяснение –турнирът не бе даден на баща като директор, а на чичото на Джокович.

Related posts