Съвети за печалба в лотарийни игри

Участието в лотарийни игри е пленителна форма на забавление, която може да Ви накара да изживеете много вълнение и положителни емоции. Очевидно е, че повечето хора избират тази игра поради възможността да спечелят фантастична сума пари. Надеждата за късмет по време на настоящото теглене носи още по-голямо вълнение за играчите.

Всъщност има няколко съвета за печелене от лотарийни игри, които определено могат да Ви помогнат да постигнете по-добри резултати. Въпреки че целият процес на игра на този тип игри е свързан с Вашия късмет, все пак има начини, по които можете да увеличите шансовете си да спечелите пари от игра.

Очевидно е, че един от тези съвети е свързан с лотарийните числа. Количеството числа, които се използват в дадена игра, може да бъде абсолютно различно. И все пак повечето хора харесват едни и същи начини за избор на тези числа за теглене.

Например една от най-популярните опции за избор на числа е съчетаването им с датите на най-важните събития, които са се случили във Вашия живот. Това може да е дата на Вашата сватба, раждане на Вашето дете или друг ден, който означава много за Вас. Използването на тези дати за теглене може да е добра идея и те действително да Ви донесат печалба. И все пак, трябва да имате предвид факта, че повечето играчи използват свои собствени дати и в резултат на това числата над 31 рядко се използват. Това означава, че има голяма вероятност същите числа да са избрани от друг човек. Така Вашата печалба може да бъде разделена между няколко души.

Извън сянката на съмнение, не трябва да забравяте за шансовете за печалба, които се дават от избраната от Вас игра. Не забравяйте, че шансовете могат да се различават при различните игри. Например, страхотно предложение за игра е лотарията EuroMillions.

Ако мислите да се присъедините към играта EuroMillions, трябва да научите какви са изплащанията при EuroMillions? След това определено трябва да прегледате информацията за най-забележителните печалби, които са се получавали в тази игра. Разберете колко можете да спечелите с EuroMillions!
Най-големият джакпот, който може да бъде спечелен на EuroMillions, е €190 000 000. Тази фантастична сума пари може да бъде придобита от няколко играчи, ако има повече от един късметлия играч по време на теглене.

Освен това, при условие че има 5 тегления без победител в награда от първо ниво, равна на максималния джакпот, тази сума ще бъде споделена от всички играчи, спечелили награда от второ ниво. По този начин можете да видите, че осъществяването на мечтата Ви да станете победител в джакпот на EuroMillions е съвсем реално.

Извън сянката на съмнение, Вие мислите за всички онези победители в EuroMillions, които са спечелили най-голямата награда. Тогава трябва да знаете, че е имало няколко такива души. Последната дата, на която бе спечелена награда от първо ниво, равна на €190 000 000, бе 6 октомври 2017 г. Този джакпот бе спечелен от анонимен притежател на билет, продаден в Джинамар (Лас Па̀лмас де Гран Кана̀рия). Имаше един победител в това наградно ниво.

Същата награда бе спечелена на 24 октомври 2014 г. от един играч, закупил печеливш билет в Кастело Бранко. Най-големият джакпот на EuroMillions е спечелен от Ейдриън и Джилиан Байфорд от Хавърхил, Съфолк на 10 август 2012 г.

Разбира се, имало е много други впечатляващи джакпоти в резултатите на EuroMillions. Например, на 25 юни 2013 г. два печеливши билета от Белгия (билетът, закупен в региона Дъблин) и Ирландия (билетът, закупен в провинция Лимбург) спечелиха джакпот от €187 937 614. Двама души във Франция и един човек в Португалия купиха билети с печеливши числа, които им донесоха фантастичен джакпот от €183 573 078 на 3 февруари 2006 г. Всеки победител получи €61 191 026.

Това бяха само няколко примера за най-големите награди, които могат да бъдат спечелени при участие в тази лотария. Резултатите на EuroMillions са в състояние да Ви изненадат.
Сега можете да видите колко големи са печалбите в EuroMillions. Не губете време тук можете да проверите евромилиони резултати и да получите билет за следващото теглене!

Related posts