СТОП. Баскетболният ЧЕРНО МОРЕ ТИЧА: Деян Иванов отказа да си плати глобата от 2000 лв. ПОГАЛИЛ съдията, не го РИТНАЛ. След 2 седмици може да прекратим участие в първенството, защото КМЕТЪТ ПОРТНИХ …..

Стоп.

Баскетболният Черно море Тича на пресконференция:

Деян Ивяанов отказа си да плати глобата от 2000 лв. Глобата бе наложена от федерацията, защото бившият състезател на клуба ударил съдията след мача с Черноморец.

Говорихме с Деян, той твърди че го е поздравил и погалил, а не го е ритал. Има свидетели на инцидента и федерацията наложи възможно най-минималното наказание, защото се убеди, че органицазията на мача беше перфектна.
Иначе наказанието беше 5000 лв и 5 мача лишаване от домакинство. Но ние реагирахме веднага и намалиха на 2000 лв
Вземаме мерки и повечепублика няма да слиза на паркета. Охраната ще ги връща, обяви президентът на клуба Георги Ганчев.

Говорих с Деян, но той смята, че не трябва да плати, защото като бил баскетболист в отбора клубът плащал всичко. Казал на Тити – Аз ще се върна да играя във Варна само за да набия някой съдия, обясни Саша Топчов.

След 2 седмици Черно море Тича може да прекрати участие в първенството, защото кметът Портних все още не е изпълнил предизборното си обещание – да намери официален спонсор и другият вариант – спонсиране от общината с решение на Общинския съвет.

С отбора си на колички Черно море Тича се включва в инициативата Избери за да помогнеш. Една количка е 8000 долара.

Освен това на 18 декември от 19 ч в Двореца на Варна мачът за първенството срещу Балкан ще бъде благотворителен. Молбата на клуба е всеки да носи плюшена играчка, която да хвърли на игрището. Всичко ще бъде събрано и дарено на деца без родители.

Следвашият шампионатен мач на варненци е в понеделник от 18 ч срещу Академик Правец в Двореца на Варна.

Related posts