СТОИЧКОВ призна защо от 2 г не се понасят с ЛЮБО ПЕНЕВ. Написа са го в книгата си ИСТОРИЯТА за Стоичков, филм за която може да гледате от 11,30 ч по ….

Христо Стоичков призна защо от 2 г не се понасят с Любо Пенев. Написа са го в книгата си Историята за Стоичков, филм за която може да гледате от 11,30 ч поБНТ 3 в понеделник.
В книгата си Камата разказва, че с Любо Пенев не се понасят от 2 години, защото Духай супата не уважил 50-годишния юбилей на Стоичков през месец май преди 2 години.
„Влизам в съблекалнята преди юбилейния мач и питам къде е Любо, да не му се е случило нещо? Мълчат, мълчат, но пак питам – Къде е? Най-накрая изплюха камъчето –играел мач на малки вратички. Не искал да бъде в една съблекалня с Боби Михайлов и Лечков. А тук, на стадиона бяха най-големите звезди на футбола в света.
На снимката Стоичков и Любо Пенев в най-ранните си години като рекламни лица на силовата групировка ВИС 2. В тогавашните времена днешният Бандит №1 на България беше фактор в другата силова групировка – СИК.

Related posts