СПАРТАК ВАРНА си намери рекламодател и уговори 5 контроли. Първите срещи в Б група ще се играят на стадиона в ….

Станаха ясни съперниците на Спартак за контролите през лятната подготовка. Варненци ще изиграят 5 проверки, като първата е срещу втория отбор на Лудогорец на 26-и юни в Разград.

Следват мачове с елитния Етър на 28-и юни в Търговище, с Нефтохимик – на 2-ри юли, в Обзор, и със Созопол на 4-ти юли в Албена.

Последният спаринг ще е на 12 юли с Черноморец (Балчик).

Шефът на УС на ФК Спартак Борислав Георгиев-Бобъра заяви за „Петел”, че още днес или най-късно до 5 дни ще подпишат договор срекламодател – най-големият български онлайн бумкейкър.

„Днес или най-късно до вторник договорът ще стане факт. Останалите средства за издръжката ще ги набавяме от прилежащите площи на стадион „Спартак” и от мои лични контакти. Правя всичко възможно да повишавам бюджета от София чрез друг вид спонсорства. Лошото е, че на този етап никой от Варна не е изявил желание да ни помага за финансовото обезпечаване.”, каза за „Петел” Бобъра.

Той разкри също защо са избрали Диян Божилов за треньор:
„Търсихме специалист от региона, който да познава Спартак. Диян е точно такъв, още повече, че е бил треньор на наши футболисти. Надявам се, че ще се справи и ще се утвърдим във Втора лига. Съобразно финансовите ни възможности, ще трябва да му подсигурим новите попълнения, които иска.”

Борислав Георгиев призна още, че първите домакински мачове на Спартак от втория ешелон ще са вБалчик. „Там стадионът е прекрасен и е най-добър вариант за нас край Варна, докато се завърнем в дома си.”, завърши Георгиев.

Related posts