СПАРТАК Варна пак не може да бие като гост! В 3 мача изгуби 4 точки, ЛИДЕР е ….

Спартак Варна пак не може да бие като гост! В 3 мача изгуби 4 точки, лидер еСветкавица Търговище със 7 точки. Спартак е далеч от първите места с 5 т. Втори е Нови пазар със 7 т, а трети Хитрино с 6 т. Толкова има и Суворово, но е с по-лоша голова разлика.
Спартак се скъса от пропуски и изпусна да победи като гост на Септември. Двубоят в Тервел от третия кръг на Трета лига – Североизточна група завърши 2:2. Домакините водиха с 2:0 след първото полувреме, но след почивката варненци изравниха. Головете за тях реализираха Валентин Веселинов и Васко Боев от дузпа. Спартаклии уцелиха две греди, което им попречи да вземат първата си победа като гост в третия ешелон.

Съставът на Спартак:

Иван Атанасов, Александър Йовчев, Боян Илиев, Иван Великов, Стефан Иванов, Милен Николов (46-Тодор Маринчев), Валентин Веселинов, Васко Боев, Илиян Неделчев (30-Даниел Димитров), Десислав Дяков (46-Иво Михайлов), Ивайло Русев

Ботев свали Суворово от върха с голове на спартаклии. Точни за успеха бяха Георги Щерев и Кирил Радев, а Сашо Чукански реализира почетното попадение за гостите. Лидер излезе Светкавица, който разби Волов с 5:0 у дома, и има 7 точки. Новопазарци са втори със същия актив, но с по-лоша голова разлика. Трети е Хитрино, който спечели като гост над Тополи с 2:0, с 6 точки. Толкова има и Суворово, но е с по-лоша голова разлика.
Утре са последните два двубоя от кръга:Бенковски – Калиакра и Кубрат – Устрем. Отборът на Локомотив (Русе) почива.

Related posts