СПАРТАК ВАРНА няма да влезе в Б група, защото 200 000 БЮДЖЕТ пращат на първото място не варненци, а ……, разкри треньорът …..

Спартак Варна няма да влезе в Б група, защото 200 000 бюджет пращат на първото място не варненци, аХитрино. Подробностите:

Стана ясно кой е ще е най-големият съперник на Спартак за първото място напролет. Това не е Суворово, за който се знае, че няма пари за Втора лига, а….Хитрино.
Отборът може и да е от село, но в момента разполага с най-големия бюджет в Трета лига – Североизточна група, става ясно от изявление за „Петел” на треньора на Ботев (Нови Пазар) Радостин Димов.

„В събота ни чака тежко гостуване на Хитрино, защото на практика останахме без отбор. Имаме наказани и много контузени. А и Хитрино гони най-високата цел. Имат спонсор, собственик на плантации лавандула, който им е осигурил 200 000 лева за този сезон. Казал им е, че ако влязат във Втора лига, може да им дава по 600 000 – 700 000 лева годишно. Неслучайно в момента правят и ремонт на стадиона си, който до лятото трябва да отговаря на всички условия на БФС за професионален футбол”, заяви за „Петел” Радостин Димов.
През миналия месец Спартак завърши 3:3 с Хитрино в Шумен.
След 13-ия кръг в Трета лига – Североизточна група двата отбора, както и Ботев (Нови Пазар), имат по 26 точки, с три по-малко от лидераСуворово.
Спартаклии са втори заради по-добър баланс до този момент в преките двубои с Хитрино и Нови Пазар. Тимът на Енгибар Енгибаров има и по-добра голова разлика.

Related posts