СПАРТАК Варна мачка наред, на село, би втория в 87-та мин. Треньорът ЕНГИБАРОВ ……

Спартак Варна мачка наред, на село. Би втория в 87-та мин. Голът вкараГеорги Димитров. Мачът бе отложен от XIX кръг в Трета лига – Североизточна група и се игра в Суворово.
В началото на второто полувреме топката се отби от ръката на футболист на домакините, но съдията прецени, че няма основание да свири дузпа.
В 87-ата минута след удар на Събков вратарят на суворовци Костадин Иванов изби топката и Георги Димитров я насочи в мрежата – 0:1.
Варненци бяха подкрепяни от над 100 свои фенове.
Съставът на Спартак (4-2-3-1):Георги Ставрев – Александър Йовчев, Вилиян Денчев, Боян Илиев, Михаел Михалев – Милен Николов (46 – Георги Гушлев), Васко Боев – Ивайло Русев, Георги Димитров, Иво Михайлов (46 – Славомир Събков) – Десислав Дяков (60 – Илиян Неделчев)

Треньорът Енгибар Енгибаров коментира
„Стояхме добре на терена през цялото време и заслужено спечелихме срещу втория в групата. Имахме и други опасни удари, но техният вратар се справи добре. Имаше и ситуация, когато не бе свирена дузпа за нас. Трябва да се отбележи, че домакините дълго време играят заедно и са добре сработен тим, докато ние сме нов отбор на 2 месеца. За малкото време, откакто сме с този състав, обаче, се справяме по най-добрия начин и от мач на мач ще израстваме. Искам дапохваля футболистите за професионалното им отношение към спортно-тренировъчния процес и мачовете. Продължаваме да работим, тъй като има доста неща за подобряваме, но смятам, че сме на прав път.”

Related posts

Leave a Comment