„СПАРТАК“ (Варна) – любовта не умира, борбата продължава! СИНДИКАТ 12 трябва да се разпусне, защото…

„Спартак“ (Варна) – любовта не умира, борбата продължава! Това написа в мейл до всички редакции „Синдикат 12“. „Варна спорт“ ги пита – Каква борба? То всичко умря, остана само любовта.
Ето целият текст на „Синдикат 12“:


За тези, които не са познали дома на любимия ни клуб, да, това е стадион “Спартак” – Коритото. Там където след година би трябвало да посрещнем 100 годишнината на футболния Спартак Варна.

Пустотата, тишината и разрухата създават сюреална атмосфера в противовес на спомените на поколения варненци, които с трепет пълнеха трибуните, за да аплодират и подкрепят любимия си клуб. Място свързващо живота и съдбите на поколения истински мъже, предани на своя любим отбор – Спартак Варна.

Позор и презрение за всички, които


позволиха и станаха съучастници в унищожението на 100 години варненска история!

За участниците в схемата за заграбването на имотите на клуба и тяхната безгранична алчност, която за пореден път прокужда инвеститори, които искат да развиват истински футбол в града ни!

За тези, които през годините въвлякоха футболистите и отбора в схеми за наредени мачове, и хвърлиха петно върху името на клуба!

За тези ветерани, които предадоха съотборниците си, които не са между живите и тези, които злоупотребиха с доверието на феновете!

И не на последно място,

за тези “привърженици”, които не се противопоставиха нито веднъж на цялата мръсотия и изоставиха отбора си в най-тежките му моменти!
Синдикат 12

Related posts

Leave a Comment