СПАРТАК Варна – ЛЕВСКИ за КУПАТА…. Готова е новата трибуна на стадиона.

Мачът Спартак Варна – Левски за Купата ще се играе естествено в Балчик, защото във Варна няма лицензиран стадион освен този на Черно море.

Капитанът на Спартак Боян Илиев заяви, че се надява да се представят на ниво срещу Левски в сряда в 1/16 финалния мач за Купата на България от 16 ч в Балчик.

„Ние сме спокойни и ще играем освободено, тъй като не сме тръгнали да вземаме Купата. Напрежението ще в Левски, защототрофеят е тяхна цел. Ние ще играем за нас, за честта на клуба и нашите великолепни фенове. Надявам се да затвърдим прекрасните впечатления, които оставяме в последните срещи във Втора лига и да помогнем с продукцията си да се получи футболен празник.”, заяви за „Петел” Боцето.

Той изрази задоволство, че отборът се развива в правилната посока и е убеден, че тепърва предстоят хубавите мигове за Спартак. 

„Младите нови попълнения се вписаха идеално в колектива. Те имат качество и дано са част от едно по-успешно бъдеще на Спартак. Постепенно започваме да играем по-добре и резултатите го показват. Да, още нищо не сме постигнали, но сме на прав път и съм обнадежден от това, което виждам в Спартак. Първата ни цел е до края на есенния полусезон да вземем колкото се може повече точки, ако е възможно дори да завършим без загуба, за да сме по-спокойни за пролетта.”, допълни Илиев.

37-годишният футболист призна, че се чувства перфектно в новото си старо амплоа – като полузащитник, а запитан дали това ще е последната му година на терена, отговори лаконично: „със сигурност няма да е последната. Вътрешно в себе си искам да се откажа с екипа на родния ми клуб в Първа лига, но това не зависи само от мен.”

Готова е новата трибуна на стадион Спартак.Тя е вдигната на мястото на култовата вишка и ще има 309 седящи места.

Под трибуната има две съблекални, треньорска и съдийска стая, зала за пресконференции и зала за клубния музей.

Снимка Петел

Related posts