СПАРТАК Варна губи в контрола! ЕНГИБАРОВ: …. ГЕША: Спартак има отбор за Б група

Спартак Варна допусна първа загуба в контролите – с 0:1 от професионалния Черноморец (Балчик), в Суворово. Голът за балчиклии падна в 32-рата минута, когато юношата на Черно море Валентин Йосков бе точен с глава. Малко след това Юлиан Загоров пропусна най-чистото положение за спартаклии – нападателят не улучи вратата, след като засече топката с глава от чиста позиция.
Съставът на Спартак: Иван Иванов, Александър Йовчев, Севдалин Стайков, Боян Илиев, Благовест Гачев (64 – Стефан Иванов), Васко Боев, Валентин Веселинов, Мирослав Георгиев (44 – Милен Николов), Иво Михайлов (46 – Ивайло Русев), Румен Николов, Юлиан Загоров (56 – Илиян Неделчев)

Старши тренорът на Спартак Енгибар Енгибаров коменитра така:„Сериозна и полезна проверка за нас. Срещу силен отбор видяхме къде са ни слабостите и ще работим за тяхното отстраняване в тренировките и мачовете, за да продължим да се развиваме в правилната посока. Не пуснах Тодор Маринчев, тъй като е болен от грип“, коментира за Петел Енгибаров.

Варненският треньор на Черноморец (Балчик) Георги Иванов (Геша) е убеден, че родният му Спартак ще се завърне в професионалния футбол през май.
„С новите попълнения Спартак е съвсем различен отбор от есента. По-стегнат, по-можещ. Не мисля, че ще има проблеми в третия ешелон и не е трудно да прогнозирам, че ще се завърне в профи футбола през май. Спартак, чакам те във Втора лига.“, заяви прочувствено за „Петел“ Георги Иванов.

За Черноморец играха новите попълнения от Добруджа – юношите на Спартак и Черно мореЯнаки Смирнов и Даниел Граматиков, и Дони Дончев.

Related posts