СПАРТАК Варна взе 6-ма, търси още двама на постовете … ОБЩИНАТА връща стадиона на клуба на сесията в ….

Треньорът на Спартак Варна Енгибар Енгибаров изрази задоволство от шестте попълнения и призна, че търсят ощедвама нови.

„Доволен съм от трансферите ни до този момент. Продължаваме да търсим ляв бек и централен нападател, с които на практика селекцията приключва, въпреки че ако ни се отдаде възможност да привлечем добър футболист, ще го направим”, заяви за „Петел” Енгибаров.

До този момент новите във варненския тим са

вратарят Иван Атанасов (идва от Лудогорец), халфовете Николай Петров (свободен агент), Валентин Веселинов (Черноморец Балчик) и Даниел Димитров (Калиакра) и централните нападатели Калоян Калчев (Калиакра) и Тодор Радомиров (свободен агент).
Петров е продукт на Левски, Димитров е бивш юношески национал, а Калчев е минал през школата на ЦСКА.

Извънредната сесия на ОбС за стадион Спартак е насрочена за 6 юли (петък) в зала „Пленарна” в общината. На нея съветниците ще гласуват стадион „Спартак” и прилежащите му площи, които отново са общинска собственост, да бъдат отдадени безвъзмездно за ползване на футболния клуб. Утре тази тема ще бъде разисквана и обсъждана на заседание на ПК „Собственост и стопанство” към ОбС от 13 часа.
Спартак ще влезе във владение на своята база на9 юли (понеделник), след като се подпише тристранен протокол между клуба, Община Варна и „Инжстрой”.

Related posts