СОЛЕНА ГЛОБА за ИЛИАН ИЛИЕВ за РЕАКЦИЯТА му в края на мача с Левски, синът на ИЛИАН премина в португалския …

Старши треньорът на Морето Илиан Илиев е глобен с1000 лв за реакцията му в края на мача Левски – Черно море 2:2. Илиан поиска обяснение от съдията Кабаков защо не отсъди фаул – умишлено блъскане в гръб, след което Левски изравни.

Синът му – Илиан Илиев младши ще продължи в първенството за младежи до 23 години в Португалия. ТалантЪТ от школата на „Черно море“ премина в тима на „Академика“ Коимбра, където се присъедини към школата на португалския клуб. „Започнах да свиквам с новия отбор! Сформира се нов тим за футболисти до 23 години, за да се обиграват талантите в първенството, което е много силно. Един от най-малките съм, но затова съм тук — за да се боря. Португалският шампионат е много силен и няма паузи между полусезоните. 19-годишните национали тук са на финал на европейско първенство, което значи че е едно силно поколение в португалския футбол“, каза за Ydarasport Илиан Илиев младши.
Младокът използва почивката си, за да бъде сред роднини и приятели. От две седмици обаче отново е в Португалия, където е започнал подготовка за предстоящото първенство, което трябва да започне около средата на август.
„За себе си успях да науча, че

не е лесно да си сам надалеч, но трябва да се борим с трудностите. Тук трябва да се бориш със зъби и нокти на всяка тренировка. Най-много ми липсват семейството, приятелката ми и близките ми приятели. През почивката наваксах, но времето винаги минава бързо, когато ти е приятно“, добави още футболистът.
Снимка Ydarasport

 
Варненци
Facebook Group · 36 членове

Присъединяване към групата

Групата на варненци.
 

Related posts