СМЕШНО и ОБИДНО обяснение за ремонта на стадион Тича. ПРИЧИНАТА Морето да не приеме Витоша във Варна е

Смешно и обидно обяснение дадоха от Черно море за ремонта на стадион Тича. Причината била


в Енерго Про, от където определили провеждането на задължителните 72-часови комплексни изпитвания на новото осветление да са между 21 и 24 юли. Та нали футболният клуб и електроразпределителното дружество са едно и също нещо
Това е причината, поради която стадионът не е получил разрешение и лиценз от БФС „Черно море“ да приеме в първия кръг от новото първенство „Витоша“ Бистрица на собствения си стадион, пише government.bg.
Искането за определяне на дати за изпитванията е подадено в „Енерго Про“ от ФК „Черно море“, като собственик на партидата, на 07.06.2017 г., но от енергоразпределителното дружество са определили като възможни за провеждане на изпитванията дати в края на юли.
При успешно протичане на пробите

„Черно море“ ще може да приеме на собствения си терен „Дунав“ Русе в третия кръг от Първа лига, тъй като всички останали дейности по стадион „Тича“ са приключили. Иначе досега областният на ГРОБ излъга два пъти – че ремонтът ще завърши на 10 юни и че на 9 юли Морето ще представи новия си отбор на стадион Тича. Тогава виновно беше служебното правитество, а сега Слънцето затова, че грее и Вятърът, затова, че духа.

Related posts

Leave a Comment