СКАЛАТА е шампионът на България по карамбол за 2021 г. Варненецът Христо Господинов е и „Най-дългата щека“ с 39 карамбола!

Завърши шампионата на Молиендо Клуб Бар Билярд за 2021 г.
Победител е Христо Господинов (Скалата),следван от Андрей Павлов и Милен Бакърджиев!
Участваха 18 състезателя разделени в четири групи! Първите двама от всяка група играха четвъртфинали полуфинали и финал. Третият и четвъртият от всяка група бяха отделени в група „Б“ и играха също за победител в група „Б“, където предстоят още срещи от финала между Пламен Атанасов и Христофор Илиев.
Най „дългата “ щека направи Скалата – 39 карамбола срещу Тома Търпенов на четвъртфинала!„Финалната среща между Скалата и Андрей протече в дух на коректност и спортсменство! Победителят трябваше да спечели 3 от 5 срещи. Започна с победа на Андрей след драматичен обрат … от 75:38 за Скалата завърши 100:79 за Андрей! Втората, третата и четвъртата среща бяха спечелени от Скалата съответно 100:64, 100:57 и 100:77!

Скалата стана шампион не само след блестяща игра на шампионата, но и след едно много добро представяне през цялата година! Участници в шампионата играха много силно, което говори за повишаване на нивото и техническите умения на всички без изключение в клуба! Ние сме най-силният клуб по карамбол в България!… най-малкото защото сме единственият клуб по карамбол в България! Абе добри сме си! Поздравления момчета, написа в профила си собственикът на Молиендо Клуб Бар Билярд Пламен Атанасов.

Варненци
Публична група • 9286 членове

Присъединяване към групата
Групата на варненци. Не злоупотребявайте със споделяне на постове, които нямат връзка с живота във Варна. Рекламите се трият. Добре дошли на всички ва…

Related posts