СИНЪТ на ВУЦОВ започна при мъжете на ЧЕРНО МОРЕ, влиза в състава за мача с Дунав! Варненци нямат победа в Русе цели четвърт век и …

Синът на Вили Вуцов – Петър започна при мъжете на Черно море повикан от старши треньора Емануил Луканов за мача с Дунав. Варненци нямат победа в Русе цели27 г, което е четвърт век и 2 години отгоре.
Днес Морето направи първа тренировка за седмицата, с която бе сложено началото на подготовката за предстоящия в неделя мач с Дунав в Русе. Заниманието бе на стадион “Тича” и в него взеха участие всички налични футболисти, с изключение на нападателя Марек Кузма. Словакът тренира по индивидуална програма заради травма в коляното. Наравно с отбора вече се готвят Атанас Зехиров и Илия Миланов. Двамата бяха с болки след мача с Верея и през миналата седмица провеждаха занимания във фитнеса. За днешната тренировка треньорът Емануел Луканов повика тримаюноши от школата на клуба. С мъжете започнаха Лъчезар Йорданов, Виктор Попов и Петър Вуцов. От вторник до петък заниманията на “моряците” ще са от 11 часа на стадион “Младост”. В събота отборът тренира в 11,30 ч., след което отпътува за Русе. Мачът с Дунав е в неделя, 19 ноември, от 12,30 часа.

Related posts

Leave a Comment