Симон и Ива от Черно море Елит с нови успехи в тенис турнири в чужбина и класиране на Ролан Гарос

Симон и Ива от Черно море Елит с нови успехи в тенис турнири в чужбина и класиране на Ролан Гарос.

Състезателят на ТК” Черно море Елит”- Симон Антони Иванов е вицешампион на турнира в Ларнака (Кипър) с награден фонд от 15 000 $.
Симон Иванов, бе на крачка от титлата срещу Гай Ден Уден от Нидерландия- 7:6, ,2:6 ,4:6.
Симон спечели четири мача, в които последователно отстрани четвъртия и първи поставени в турнира на 1/4 и полуфинал. Варненецът показа тенис с изключителна борбеност и психическа устойчивост в трисетови битки с продължителност от над три часа.Състезателката на ТК Черно море- Елит Ива Иванова със страхотен прогрес в световната ранглиста за девойки и класиране за Ролан Гарос.


Ива продължава да впечатлява със страхотния си прогрес през последните месеци. Тя записa няколко призови класирания в турнирите от категория J300 и J500: финал във Върсар (Хърватия), полyфинали в Пловдив и Кайро, както и четвъртфинали в Бюльо Сюр Мер и Офенбах.
Ива вече се намира на 46 място в световната ранглиста и се класира директно за основната схема на втория за годината турнир от Големия шлем Ролан Гарос в началото на юни. В момента тя се подготвя за участия в турнири в Италия заедно с треньора си Велиан Бакалов.


Related posts