СВИНЯТА заклана от Верея, МОРЕТО решава ТИТЛАТА за ЦСКА, в събота на стадион Тича! ЛЮБО ПЕНЕВ: Знам всичко за ЧЕРНО МОРЕ. ИЛИАН: ….

Свинята заклана от Верея с 0:0 в Стара Загора на старта на пролетния полусезон в елитната футболна група на България. Така битката Морето – Чорбата в събота от 15 ч става решаваща за титлата за ЦСКА. Ако червените победят ще се доближат на 4 точки от Домуса.
На пресконференция в София преди да отлети за Варна новият треньор на ЦСКА – Духай супата каза следното:
„Имам добра информация за Черно море, сериозен отбор, подреден отбор, добър треньор. Мачовете там винаги са били интересни, важно е да стартираме добре този пролетен полусезон. Стойчо Атанасов остава на десния фланг, Иван Турицов също се присъедини към нас, там имаме двама футболисти. Жеферсон се подобрява, Божидар Чорбаджийски вече тренира с нас. 20 човека ще бъдат в групата за мача, до последно ще наблюдаваме всички футболисти. Ощетепърва се запознавам с много неща, една седмица не е достатъчна. Общо, генерално, съм доволен от това, което виждам – технически, физически. Трябва да работим много в посока тактика. Убеден съм, че физическата подготовка на отбора е на ниво. В никакъв случай времето не беше достатъчно. Трябва много време, не става с 3-4 тренировки. Ще го правим в движение, направихме някои корекции, утре ще се видят. Ще играем по различен начин, в различна тактическа подредба. Очаквам нови попълнения, но нека да има нещо сигурно и тогава ще кажа повече. Цяла седмица работих с 20 полеви играчи и трима вратари, има баланс в отбора, но може да го подобрим.

Треньорът на Черно море Илиан Илиев определи групата за ЦСКА. От 18-те заради травми отпаднаха Мехди Фенуш, Георги Божилов и Емил Янчев. Аут са още вратарят Георги Китанов, Мартин Костадинов, както и младите Лъчезар Йорданов, Мартин Дичев, Виктор Попов и Петър Вуцов.
Съставът:Иван Дюлгеров, Иван Дичевски, Пламен Димов, Стефан Станчев, Виктор Генев, Кононго, Мирослав Енчев, Цветомир Панов, Георги Илиев, Аристот Ндонгала, Дани Кики, Петър Витанов, Родриго, Партик Андраде, Васил Панайотов, Мартин Минчев, Ради Василев, Жоржиньо.

Related posts