Регата Бриз Есен закрива ветроходния сезон

Регата Бриз Есен, която е в програмата на Черноморските игри закрива ветроходния сезон след проведеното европейско първенство във Варна от СК Черно море Бриз.

В регатата са включени детските и олимпийски класове.

Състезанието ще се проведе от 22 до 24 октомври в акваторията на Варненското езеро пред базата на домакина СК Черно море Бриз.

Регатата е от 8 гонки в 6 класа – Оптимист, Кадет, Илка 4, Илка 6, Илка 7 и Фин. Брой гонки дневно за всеки клас не повече от 4.Главен съдия е Тодор Иванов, председател на протестната комисия е Любомир Кръстев.

Регатата е от спортния календар на Българската федерация по ветроходство и е валидна за ранглистата в отделните класове.

Организатори са СК Черно море Бриз, сдружението на спортните клубове – ССК Черно море и със съдействието и финансовата подкрепа на община Варна.

Очаква се участие да вземат ветроходните клубове от Поморие, Сарафово, Царево, Бургас, Приморско, Балчик, Варна, София, Несебър.

Програмата:
22.10, петък, 16 – 18 ч – Пристигане и регистрация на отборите
23.10, събота, 8 до 10 ч – регистрация и обмер. 10,30 ч – Техническа конференция. 11 ч – Откриване. 12 ч – Старт на първа гонка.
24.10 – 10 ч – Старт на първа гонка за деня, 16 ч – Награждаване и закриване на регата.

Варненци
Публична група • 9143 членове

Присъединяване към групата
Групата на варненци. Не злоупотребявайте със споделяне на постове, които нямат връзка с живота във Варна. Рекламите се трият. Добре дошли на всички ва…Related posts