РАМОС. ХВАТКА от БОРБАТА приложена от РАМОС – ХВЪРЛЕНЕ през РАМО направи РЕАЛ Мадрид шампион на ЕВРОПА Съдията МАЖИЧ трябваше да извади ЧЕРВЕН КАРТОН на Рамос и ФИНАЛЪТ тръгваше … ВИДЕО

Рамос.
Хватка от борбата приложена от Рамос – хвърлене през рамо – на снимката направи Реал Мадрид шампион на Европа. Титлата е13-та поред за Белия балет и 3-та поредна, което е историческо постижение.
Съдията Милорад Мажич трябваше да извади червен картон на Рамос и Финалът тръгваше в друга посока, но 45-годишният сърбин реши да направи Реал шампион.
Голмайсторът на Ливърпул Мохамед Салах така бе жвърлен през рамо, че световни шампиони по борба биха му завидели за майсторството.

С поредната защита на титлата „Реал“ става първият клуб, който печели два пъти в три поредни години. Между 1956 и 60 г. кралския клуб има пет титли в Купата на европейските шампиони. Другите тимове с три поредни триумфа в предшественика на Шампионската лига са

„Аякс“ (1971-73) и „Байерн“ (1974-76).
Постижението е историческо и за Кристиано Роналдо. Макар да не направи най-добрия си мач, португалецът, който игра в шести си финал в Шампионската лига, вече има пет купи. Нападателят на „Реал“ пропусна да се разпише в четвърти финал в Шампионската лига.
ВидеоRelated posts

Leave a Comment