РАЗВОДИ. ХРИСТО СТОИЧКОВ падна в ПСИХО ДУПКА. 2 РАЗВОДА съсипаха КАМАТА

Разводи.

Христо Стоичков падна в психо дупка.

2 развода съсипаха Камата.

Модерният ляв вече не е щастлив тъст.
След като Мика се раздели със съпруга си Айкут, сега и по-малката дъщеря на футболиста – Христина, се е развела със съпруга си Лука само няколко години след пищната сватба, на която двамата се врекоха във вечна любов, пише standartnews.com.

Мика на 25-годишна възраст беше много активна във Фейсбук.
После гадже и беше плейбоятот Белослав Иво Аръков. Актьорът обаче не беше одобрен от Стоичков и Модерният ляв както винаги сбърка. Мика се разведе с турчина.

Шанс за любовта на другата дъщеря – Христина и Лука няма. Тя изтри всички общи снимки от акаунтите си в социалните мрежи, в това число и кадрите от венчавката им. Камата трудно приел развода, но изцяло застанал зад гърба на щерка си и вече дори не контактува с бившия си зет.

От няколко месеца насам пък Христина вече не се представя с фамилия на мъжа си и отново е Стоичкова, което потвърждава новината за тяхната раздяла. За 5-те години, които Хриси и Лука изкараха в страстна любов, те така и не можаха да станат родители. Макар миналата година да се заговори, че Камата отново ще стане дядо, това се оказа просто слух. 

Христина и Лука се ожениха през лятото на 2016 година на пищна церемония в баровския РИУ Правец. На тържеството присъстваха над 200 гости, като сред тях имаше редица именити спортисти, както и всички съотборници на Стоичков от славното лято на 1994 година. Роклята на булката струваше 5 000 евро и бе дело на дизайнера Валентино. А в разгара на купона таткото нападна неканен репортерски екип, опитал да снима младоженците, припомнят от Ретро.

След като последва примера на сестра си и Микасе омъжи за турчина Айкут, когото дори успя да дари със син и така направи Христо Стоичков дядо. Уви и нейното щастие се оказа краткотрайно и в началото на тази година стана ясно, че любовта между двамата млади, красиви и богати съпрузи си е отишла.

Related posts