НАЦИОНАЛНИЯТ ОТБОР на БЪЛГАРИЯ с треньор КРИСТИЯН ИЛИЕВ е сред 8-те най-добри в ЕВРОПА на финалите на европейската зимна отборна Купа по тенис за 16-годишни, които се провеждат във Франция ПЪРВИЯТ ни съперник е … СХЕМАТА: ….

Националите на България по тенис до 16 г са сред 8-те най-добри във Франция за участие във финалите на Европейската отборна зимна купа по тенис. Надпреварата е от 15 до 17 февруари във Франция. Първа ракета в отбора е тенисистът на варненския клуб „Черно море – Елит“ Пьотр Нестеров, който е номер 1 в европейската ранглиста за 16-годишни. Другите двама са Владо Попов и Максим Хорозов, който замени Иван Пенев, заради контузия в глезена получена на турнира във Варна. Хорозов е от пловдивския клуб „Джуниър Про“. Треньор на националния ни отбор е Кристиан Илиев от Черно море Елит.
Целта пред националите ни е място в полуфиналите сред 4-те най-добри на турнира. Участват още домакините от Франция, Чехия, Германия, Полша, Русия, Сърбия и Швеция.
Жребият изпрати българите срещу Чехия. Мачът е от 14 ч българско време. При победа България излиза срещу победителя от двойката домакина Франция и Швеция. Ето я схемата на турнира:Related posts