ПРОСТОТИЯ. СТОИЧКОВата простотия е безгранична: След казармата в СОЦИАЛИЗМА имах 2 възможности – да стана крадец, ПРЕСТЪПНИК или… Помните, че преди 20 години СЪЩИЯТ ТОЗИ се ОТКАЗА от родината си БЪЛГАРИЯ, защото…. Ако тогава беше влязал в накой СЕЛСКИ КАЗАН щяха да му кажат БОЖИЯТА ИСТИНА: Ти, Стоичков не си РАКИЯ за да ….

Простотия.
СТОИЧКОВата простотия е безгранична:
След казармата, в социализма имах 2 възможности – да стана крадец, престъпник илида ритам топка. Аз избрах футбола.
Помните, че преди 20 години същият този се отказа от родината си България, защото не му дала това, което му се полагало. Много българи още тогава разбраха колко му е акъла. Той се обиди, че не всички го харесват. Ако беше влязал тогава в някой селски казан щяха да му кажат Божията истина – Ти, Стоичков не си ракия за да те харесват всички.

Признанията за младостта си Стоичков направи пред катарската beIN. В специално интервю той разкри, че в юношеските си години е обмислял да избяга от България и да заживее в чужбина.
„Когато бях войник, през главата ми минаваше идеята да избягам в друга държава без разрешение, да си извадя тамошен паспорт и да играя футбол там. Спортът ме спаси от това да имам по-различен живот. Имах две възможности – да стана престъпник или да бъда футболист. Аз избрах футбола“, каза Стоичков.Това е само откъс от обширното интервю, което телевизията скоро ще излъчи

по своя канал beIN Espana.

Related posts

Leave a Comment