Преглед на онлайн слота Rise of Ra

Преглед на онлайн слота Rise of Ra

Пригответе се да пътувате до страната на пирамидите, фараоните и специалните богове. Можете да стигнете там, като играете онлайн слот машината на EGT The Rise of Ra. Тази слот машина има 15 печеливши линии и пет барабана. Графиките на този онлайн слот са ярки и блестящи, със забавни детайли в различни цветове, тъмни барабани и изглед към пустинята и пирамидите в далечината. Игралното изживяване ще бъде още по-вълнуващо, благодарение на очарователните ретро звукови ефекти. Играчите имат възможност да играят с 10, 7, 5 или дори с 1 печеливша линия, вместо с 15 печеливши линии. Те могат да използват и други функции и да променят размера на залозите си. Не забравяйте, че слот машината Rise of Ra има функция за безплатни завъртания и джакпоти.

Начини за игра
Нищо необичайно не може да се открие в матрицата на слота Rise of Ra. Тук има пет барабана, петнадесет печеливши линии, които могат да се регулират, и три реда на барабан. Оранжевият бутон може да стартира играта и да задвижи барабаните. Преди да направите това обаче, трябва да помислите за размера на залога си. Когато играят тази игра, играчите могат да избират от няколко различни опции за залог. Можете да заложите най-малко 15 монети при демо версията на играта, ако всички 15 печеливши линии са активни. Максималният лимит е 300 монети. Затова играчите с високи залози вероятно ще се насладят на тази слот машина.
Останалите функции включват функция за автоматично изиграване, която позволява на играчите да изберат броя на автоматичните завъртания, преди да започнат играта. Можете да откриете и високоговорител, който Ви дава възможност да контролирате музиката и звуковите ефекти. Играчите могат да научат повече за изплащанията и бонусите, които могат да очакват в тази игра, като кликнат върху синия бутон.

Печалби и символи
В слота онлайн Rise Of Ra присъстват единадесет стандартни символа, което е необичайно голям брой. Всички те са различни символи, които са почерпили вдъхновение от сюжета. Трите най-ниско платежни елемента в списъка са сокол, анкх и зелена ваза. Можете да спечелите 5, 25 или 100 пъти залога на линията, ако уцелите три, четири или пет от тези съвпадащи символи на активна печеливша линия. Сандъкът със съкровища предлага същите печалби, но при попадане на два от тези сандъци на линия, печалбите Ви ще се увеличат два пъти спрямо залога Ви за линия.
Печалбата за пет еднакви символа на линия на статуята на скиптър и куче е до 125 пъти залога на линията Ви. Освен това, ако успеете да подредите пет от йероглифите, ще получите 400 пъти залога си за линия. За пет еднакви такива, златната маска на фараона и окото на Хор ще Ви бъдат изплатени до 250 пъти залога на линията. Стандартните символи, които носят най-голяма печалба, са фараон и неговата съпруга. За 2, 3, 4 или 5 еднакви символа на печеливша линия те предлагат 2, 25, 125 или 750 пъти залога на линията Ви.
Допълнително възнаграждение са два или повече scatter символа навсякъде в полезрението (до 7500 пъти общия Ви залог). Същият е и уайлд символът, който може да донесе печалба до 10 000 пъти залога на линията Ви (пет уайлд символа на активна линия).

Най-добрата бонусна функция в Rise of Ra
Безплатните завъртания в Rise of Ra без съмнение са най-добрата бонус функция, предлагана тук. Играчите трябва да уцелят три или повече scatter икони навсякъде по матрицата, за да задействат 15 безплатни завъртания. Всяка печалба по време на тези завъртания се умножава по три. Към съществуващите безплатни завъртания се добавят 15 допълнителни безплатни завъртания, когато приземите три или повече Scatter символа, докато вече се намирате в кръга на безплатните завъртания. Тази бонусна функция Rise of Ra използва различен набор от барабани.
Скарабеят служи като уайлд символ. Когато той помага на играчите да завършат печелившите комбинации, той се брои за липсващ стандартен символ. Когато се използват като заместители, уайлд символите удвояват наградите. Можете да залагате върху печалбите до 525 пъти залога на линията. Трябва да изберете цвета на картата, за да удвоите (или да загубите) печалбата си в тази игра с гадаене на карти.
Мини-игра, в която трябва да изберете карти и да се опитате да намерите три еднакви, за да спечелите един от четирите прогресивни джакпота, може да се задейства на случаен принцип от играта.

Променливост и RTP
RTP на Rise of Ra е 95,97%, така че в това отношение играта няма да Ви разочарова. Също така е важно да отбележим, че тази игра има средно до високо ниво на волатилност. Това означава по-малко печалби от обикновено, но по-значителни такива.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!

Related posts