ПРАГА. Новината от мача Черно море – Етър е: МАРТИН МИНЧЕВ продаден в Прага! ВИДЕО: … Представиха го с РАКИЯ.

Прага.

Новината от мача Черно море – Етър 2:2 е:

Мартин Минчев продаден на Спарта Прага!
Представиха го с ракия.

Срещата с Етър беше протолна за 7-мото място (Мехди Букаси-27, Исмаил Иса-62/Боджадж-52, Милчо Ангелов-54).Крилото на Черно море Мартин Минчев подписа договор с чешкия гранд Спарта Прага.

Новината разкри старши треньорът на варненци Илиан Илиев след срещата с Етър, която беше без голямо значение за 7-мото място на което Морето е бетон.

Минчев не попадна в групата за срещата, а причина за това бе именно финализирането на сделката между двата клуба.

19-годишният играч се утвърди в състава на Черно море, а има мачове и за националния отбор на България.

Договорът е до

 
Варненци
Публична група · 3687 членове

Присъединяване към групата

Групата на варненци. Не злоупотребявайте със споделяне на постове, които нямат връзка с живота във Варна. Рекламите се трият. Добре дошли на всички ва…
 

юни 2023 година.

„Избрах Спарта, защото това е един голям клуб. Искам да покажа на какво съм способен на терена и да спечеля няколко трофея”, сподели Минчев при подписването на контракта.

„Забелязахме Мартин през лятото на 2018 година в мача на юношеските формации на Чехия и България. Оттогава го наблюдаваме. Той премина през всички младежки формации на България и стана национал на своята страна на сравнително малка възраст”, коментира спортният директор на Спарта Томаш Росицки.

„Той е много добре физически, бърз играч, който може да бележи. Треньорите ще могат да го използват на множество позиции в атака. Той може да се окаже от голяма полза за нашия отбор както по крилата, така и в атака”, сподели още той.

„Той е младо и амбициозно момче, което иска да постигне нещо в кариерата си. Той не е просто талантлив, той е гладен за успехи , а ние се интересуваме точно от такива играчи”, каза още Росицки.

Видео:Related posts