Появи се НОВИЯТ СПАСИТЕЛ на СПАРТАК Варна: Ако си вземем базите тръгваме от на-ниското ниво

Появи се новият спасител на Спартак Варна:
Ако си вземем базите тръгваме от на-ниското ниво, каза


бившият голмайстор на Спартак (Варна) Иво Георгиев, който в момента е един от радетелите “соколите” да си върнат стадион “Спартак” и прилежащата спортна база, бе гост в студиото на Sportal TV.
Топреализаторэт на “А” група от едно врене нападател бе категоричен, че върне ли си базите, Спартак ще започне от най-ниското стъпало пътя си нагоре към професионалния футбол. Георгиев отхвърли възможността възроденият и обединен клуб да влезе в схеми и да се изкачи изкуствено в професионалния футбол.
“Събрали сме се разбрани хора. Ще се обединим за благото на Спартак. Идеята е да създадем силно ядро и да атакуваме по честен път завръщане в професионалния футбол. Искаме да тръгнем на чисто и да си извървим, както следва, нашия път. Готови сме за

обединение. Гарантирам, че ще имаме подкрепата и на фенове, и на бизнесмени, стига да си вземем базите и тръгнем отнякъде. Няма да правим схеми като ЦСКА и да тръгнем от “А” група директно, няма да се обединим с Аксаково, а ще тръгнем от най-ниското стъпало и година след година ще се изкачим постепенно нагоре”, допълни бившият нападател на Дебрецен, Валдхоф Манхайм и Хонвед.
Ето ви разговора с Иво Георгиев
https://www.sportal.bg/news.php?news=691074

Related posts

Leave a Comment