ПЬОТР НЕСТЕРОВ от „ЧЕРНО МОРЕ ЕЛИТ“ с 2 титли в Киев на турнира ANTEI CUP 2017“

Пьотр Несторов продължи великолепното си представяне и спечели титлата и на сингъл на двойки на турнира “ANTEI CUP 2017“ в Киев (Украйна). Надпреварата е за юноши и девойки до 14 години и е от втора категория на Тенис Европа. Във финалната среща на сингъл поставеният под №3 Несторов осъществи обрат и победи с 3:6, 6:0, 7:6(4)


Артьом Подорожни от (Украйна). На полуфинала състезателят на ТК „Черно море Елит “ с личен треньор Кристиян Илиев успя да победи № 9 в ранглистата на Тенис Европа Джерман Самофалов от (Украйна). Така в рамките на един месец Несторов надигра двама от първата десетка в ранглистата. Това е трета титла за Пьотр в турнир от Тенис Европа през тази година. Освен това Пьотр Несторов спечели и държавното първенство до 16 години. През следващата седмица Несторов ще се участва в лагер на националния отбор на България до 14 години. В началото на месец юли предстои отборното европейско първенство в Румъния. След него Пьотр ще участва на силен турнир в Франция от

първа категория на Тенис Европа. През юли има и участие на личното европейско първенство в Чехия. Освен титлата на сингъл в Украйна Пьотр спечели и титлата в надпреварата по двойки. Несторов във тандем с Подорожни победиха украинците Вячеслав Биелински и Джерман Самофалов с 7:5, 6:3.
При две години по-големите Антъни Генов загуби на финал на турнира “ANTEI CUP 2017“ в Киев (Украйна). Надпреварата при 16 годишните е от първа категория на Тенис Европа. Антъни отстъпи в мача за трофея на Илия Белобородко от (Украйна) с 4:6, 6:7(4). Преди финалната среща Генов спечели три поредни убедителни победи без да загуби сет.

Related posts

Leave a Comment