ПЛЮШЕНИ ИГРАЧКИ в ДВОРЕЦА на ВАРНА. БАСКЕТБОЛЪТ събра десетки плюшени играчки за Коледа за ДЕЦА в неравностойно положение! Това се случи преди мача с …

Плюшени играчки в Двореца на Варна.

Баскетболът събра десетки плюшени играчки за Коледа за деца в неравностойно положение!

Това се случи преди мача с Балкан, чийто тим записа 11-а победа от началото на сезона в Националната баскетболна лига. „Зелените“ не допуснаха изненада при гостуването си на Черно море Тича във Варна и спечелиха мач с 88:67, след водеха през цялото време.

В игра за Балкан се завърна Михайло Секулович, който пропусна последния двубой срещу Академик заради здравословни проблеми. В края на срещата Черно море остана безСимеон Илиев, който се контузи при опит за борба под коша и трябваше да напусне принудително терена.

Гостите също подкрепиха каузата на варненския тим и предоставиха на домакините играчки, събрани от привържениците в Ботевград.

След този двубой баскетболистите на Йовица Арсич са с баланс 11-1, докато тези на Галин Стоянов са с 4-8. В последния кръг за годината за Балкан предстои дерби в Самоков срещу Рилски спортист, докато Черно море гостува на Ямбол. 

Най-резултатен за победителите бе Марко Радонич със 17 точки, 16 има Дейшон Найт. С 14 е Крис Минков, а 10 вкара Димитър Димитров.

За домакините по 14 точки отбелязаха Джими Гавин и Коча Йовович, 11 има Симеон Илиев (9 борби), а с 10 е Цветомир Куртев. 

Related posts