ПЛАМЕН КОНСТАНТИНОВ обясни защо паднахме от КАНАДА и за мача с БРАЗИЛИЯ! ЦВЕТАН СОКОЛОВ: Аз съм ВИНОВЕН за срамната…

Треньорът Пламен Константинов обясни защо паднахме от Канада в зала „Контресна“ на Двореца във Варна в мач от Световната лига:


– Какво не ви достигна срещу Канада?
– Имахме прекалено много възможности и първия и втория гейм, но ние не взехме нито една в края. Истината е, че в такива ситуации просто губиш. Имахме поредица от ситуации и не ги спечелихме. В крайна сметка всички завързани геймове завършват идентично. Проблемът е в края на гейма. От там заслужено губим. Това е най-очевидното от мача днес.
– Съдийството беше доста противоречиво. Имате ли какво да кажете по темата?
– Този съдия, че няма понятие от волейбол, ние вече го знаем. Това е поредният път, в който той се явява. И друг път във Варна ни е свирил той и е било същото. Докарват ни едни измислени съдийски бригади, които нямат понятие от волейбол. Но нека да не търсим там спасението. Независимо от съдията, ние имахме възможностите и ги изпуснахме.
– Какви са очакванията ви за мача с Бразилия?

– Бразилия е достатъчно мотивиращ отбор, не сме ги били от 10 години, така че е нормално да има мотивация. Въпросът е да видим какви са здравословните проблеми. Скримов има мускулен проблем в крака. Георги Братоев получи схващане в четвъртия гейм и трябваше да го извадя. Ще се съобразяваме с тяхното състояние. При Розалин няма нищо страшно.
– Изпълняваха ли ви до край указанията?
– Не винаги. Не слушат винаги. Но това е друга тема, която е за съблекалнята.

Цветан Соколов:

Аз съм виновен за срамната загуба от Канада.

Related posts

Leave a Comment