Парлей залози – как да ги използваме при спортни прогнози?

Букмейкърите предлагат различни и разнообразни залози за спортни събития и това е една от причината, поради които милиони фенове правят спортни залагания в платформата на хазарните оператори. Вълнуваща промоция на някои букмейкъри, която потенциално може да бъде много възнаграждваваща, е Парлей бонус до 70% за залози на американски спортове. Като любители на спорните залози, вие със сигурност знаете, че спечелването на залог Parlay (акумулатор) не е просто вълнуващо, но носи и финансови дивиденти. Супер щедрата промоция ви дава възможност да спечелите допълнителна печалба към вашия залог от права колонка, като с бонус код за даден букмейкър вие винаги ще имате достъп до най-добрите промоции, включително и офертата Парлей. Всъщност какво точно представлява тази парлей оферта и за кои спортове се предлага, ще разберете в следващите редове.

Парлей бонус е за водещите спортове зад Океана
Промоцията Parlay бонус е достъпна за всички съществуващи клиенти и може да се възползвате от нея при залози на множество американски събития. Нека да влезем в подробности за офертата, за да знаете как да извлечете максимума от тази промоция.
Първо, може да се правят залози на някой от следните спортове: американски футбол (NFL), баскетбол (NBA), бейзбол (MLB) и хокей на лед (NHL). Това са най-популярните спортове в Америка и ако следите спортовете в САЩ, със сигурност ще сте запознати с доста от отборите и играчите.
За състезания в букмейкърите има разнообразни пазари, в които играчите може да включат в залозите си Парлей като: залагания за краен победител и залагания за точки в мачовете, като може да комбинирате и залози в различни спортове, за да подберете най-добрите залози.

Как да стигнете до по-големи бонус печалби?
Увеличаването на печалбите ви насърчава да добавите още селекции, тъй като с всяка добавена среща вие може да стигнете до по-голям бонус Парлей. Изисква се залог от минимум две селекции, за да получите допълнителен бонус към печалбата.
При максимален залог от 14 селекции, букмейкърът ще ви възнагради с голям бонус към вашата печалба. В залога Парлей (права колонка) трябва всички селекции да са успешни, за да може да спечелите.
При провал само в един мач, вие ще загубите. Затова внимателно подбирайте селекциите, на които ще поставите залог и искате да спечелите с този бонус. Едно от важните неща какво е всъщност да импровизирате при тази оферта, това е добрият трик да използвате Парлей залога за комбинация на наглед сигурни събития – мачове с фаворити в американските спортове.
Дори в крайна сметка коефициентът на вашия залог от типа акумулатор да не е много висок, то ще получите допълнителна печалба, тъй като автоматично бонусът Парлей ще бъде включен към вашия залог.

Има ли ограничения в бонуса Парлей?
Офертата Парлей, за която може да разберете всички подробности, ако кликнете тук предоставя разнообразни възможности за печалби от спортни залози. С нея при добри познания на американски спортове, всеки играч е способен да добави допълнителна сума към печалбата си.
Няма ограничение в използване на бонуса за ден, така че единствено от вашата успеваемост в залозите за NBA, NHL или друг спорт, който е типичен за Канада или САЩ, зависи дали ще бъдете щедро възнаграден от букмейкъра.

Related posts