ОСЪДЕН на 18 млн евро за УКРИТИ ДАНЪЦИ вкара 3 гола на Испания на СВЕТОВНОТО в РУСИЯ, групата по точки обаче поведе ИРАН, испанският Марка минути след мача написа: ЙЕРО е желязо, но РОНАЛДО е ….

Осъден на 18 млн евро за укрити данъци вкара 3 гола на Испания на Световното в Русия. Португалияизмъкна точка от Испания с изумителен гол от фаул в 87-та мин на Роналдо, който вкара още в 4-тата мин от дузпа и 44-тата мин, въпреки, че преди разиграването бе в засада. Испанците даже стигнаха до 3:2, но Кристиано, който се споразумя със съда да плати 18-те млн евро глоба в 86-тата мин по конец изравни.
В същата група Мароко победи Иран след автогол и води групата с 3 точки, Португалия и Испания са с по 1. Минути след края на мача испанският Марка написа – Йеро е желязо, но Роналдо е стомана.

Агресорът Русия, който изпрати 5 ракети в тоталитарната държава Саудитска арабия и уби

надеждите на арабите да се класират напред оглави група А с 3 точки, където са още Египет и Уругвай. Въпреки, че в игра бе Салах пирамидите загубиха от Уругвай с един гол.
България пък държи рекорда за недопуснат гол на световни финали вече 20 г. В българската мрежа не е вкарван гол на световно от 1998 г. Познайте защо?
Португалия – Испания във видео

Related posts