Остават 12 часа до КРАЙ на онлайн записванията за КАМЕНИЦА ФЕНкупа за регион ВАРНА и ДОБРИЧ! Отборите могат да направят това на адрес …..

Остават 12 часа до край на онлайн записванията за турнира Каменица Фенкупа 2017 за регион Варна и Добрич! Отборите могат да заявят своето участие в сайта на турнира www.fancup.kamenitza.bg, до 23:59ч. на 16 май 2017г. Квалификациите в двата града ще се проведат на 20 и 21 май, а регионалният полуфинал е насрочен за 3 и 4 юни на стадион „Локомотив“ във Варна.
Тъй като тази година Фен Купа е по-истинска от всякога и се провежда под мотото „Без капка фалш“, организаторите са решили да дадат думата на участниците и да уважат техните желания, доколкото е възможно. Поради тази причина турнирът има нова голяма награда –
националните шампиони ще могат сами да изберат кой любим техен футболен отбор в рамките на Европа искат да гледат на живо. Това със сигурност ще мотивира допълнително всички участващи тимове. Отборите преминали успешно през квалификациите, както винаги, ще получат оригинална спортна екипировка. Тази година тя е с още по-високо качество и по нищо не отстъпва от това на отборите в „А“ група.

Related posts

Leave a Comment