Основни детайли в мъжката street мода – закопчайте худита!

През последните десетилетия се оформи ново движение в света на модата, ориентирано към градските булеварди и пространства, където срещаме средностатистическия човек, анализираме и откриваме какви са тенденциите в облеклото за предстоящия сезон. Разбира се, така наречената street мода се различава съществено между мъжете и жените, но има един елемент, който е общ за малки и големи, без значение от пола, и това е … худито!

Худито само по себе си е свързващ елемент между хората, без да обръщаме особено внимание на техните възгледи за живота, защото определено всички обичаме тази дреха. Тя е топла, широка, в повечето случаи притежава качулка, не очертава тялото ни и всичко това създава уют и комфорт, които не могат да бъдат заменени от нищо друго.

И за да се движим в крак с тенденциите, зададени от тази така наречена street мода, освен вниманието, което отделяме върху облеклото на хората, които ни подминават, решихме да поразгледаме и най-новите предложения на Bolf, за да се ориентираме каква да бъде следващата ни покупка. Ето защо ви препоръчваме да го направите и вие.

Кои ще бъдат основните модели худита през този сезон?

Можем да класифицираме худитата по много признаци. Най-важният от тях е видът на предната част – дали е съставена от две части, които да се свържат с цип, или тя е цяла. Тези, които се закопчават са любими на всички, защото могат да се използват и като връхна дреха, когато излизаме на разходка в парка или сме с приятели на кафе, а също така не изпитваме и особени затруднения при обличане и събличане. Целите худита от друга страна ни предпазват доста по-добре от промените в температурата и не позволяват навлизането на студен въздух към вътрешността на тялото ни в толкова голяма степен.

От друга страна можем да разделим худитата и според наличието или липсата на качулка. Повечето хора избират худи с качулка, защото тя придава допълнителна защита на главата ни, когато навън духа или вали. От друга страна понякога тя не пасва на цялостния ни аутфит, най-вече през зимата, когато носим по-дебели якета и нямаме особено място къде да я приберем. Какво худи ще изберете, зависи от вашите собствени желания и очаквания за дрехата.

На кои цветове да заложим?

Тенденциите са насочени в две основни направления. От една страна имаме класическите мъжки цветове, които са предпочитани от по-голяма част от представителите на мъжкия пол, защото са неангажиращи и пасват перфектно на останалата част от техния гардероб. Тук говорим основно за черно, тъмносиньо, тъмнисиво и светлосиво. Бялото худи също изглежда страхотно, но се замърсява доста интензивно и трябва да прецените дали бихте се справили с такава честа поддръжка.

От друга страна виждаме особено често разпространените ярки и неонови нюанси като яркожълто, синьо и червено. Те изглеждат привлекателно, определено погледите на хората са върху нас, но нека не забравяме, че не всички сме свикнали на такъв тип внимание. Можем понякога да изпитваме и особени затруднения в съчетаването на цветовете и това да допринесе за известен дискомфорт в нашето ежедневие. Ето защо трябва добре да преценим останалите дрехи в гардероба ни и как евентуално бихме съчетали худито с тях.

Пролетта е тук и е редно да разнообразим с нещо ново и любимо за всички нас. Заложете на худи и покорете всеки връх във вашето ежедневие!

Related posts